Η εξομολόγηση του Γιώργου Γιαννόπουλου για την υπόθεση του τροχαίου: «Δεν ξέρω πως θα ήταν η ζωή μου αν…»

«Είμαι μηχανόβιος, με πείραξε πάρα πολύ το «εγκατέλειψα»...»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου για την υπόθεση του τροχαίου ατυχήματος στην αρχή του καλοκαιριού, τον ντόρο που δημιουργήθηκε και εξήγησε γιατί είναι ευτυχής…

«Έγινε ένα τρακάρισμα. Ήταν μια λάθος στιγμή, εγώ θα έλεγα ευτυχισμένη στιγμή και θα φανεί παράλογο τώρα, γιατί ό,τι γίνεται, γίνεται για να μας πάει πιο μπροστά και όπως είπα σε μια συνέντευξη λίγες μέρες μετά το περιστατικό, ήταν ευτυχία γιατί έμεινε σε ατύχημα και δεν έγινε δυστύχημα. Τίποτα δεν έγινε, ούτε υπάρχει εγκατάλειψη, άλλωστε θα γίνει δικαστήριο σε δυο – τρία χρόνια πότε έχει οριστεί και θα ξεκαθαριστούν τα πράγματα. Η φωτογραφία του δυστυχήματος το αποδεικνύει. Εδώ έγινε, εκεί σταμάτησα. Πώς έγινε εγκατάλειψη. Έσφαλα, το λάθος πληρώνεται. Εν πάση περιπτώσει είχα πιει και πρέπει να μην οδηγάμε υπό την επήρεια αλκοόλ. Το αν πέρασα κόκκινο εγώ το αμφισβητώ, όλα αυτά μένουν να αποδειχτούν. Το θέμα είναι ότι το παλικάρι δεν έπαθε τίποτα και είμαι ευτυχής για αυτό γιατί είμαι και εγώ μοτοσυκλετιστής.

Η συγγνώμη του Γιώργου Γιαννόπουλου: «Μετανιώνω χίλιες φορές το λεπτό για αυτή μου την απερισκεψία…»

Όταν τον χτύπησα είδα το Χριστό φαντάρο. Ευτυχώς φόραγε κράνος το παιδί. Είμαι μηχανόβιος, με πείραξε πάρα πολύ το «εγκατέλειψα» δεν ισχύει αυτό το πράγμα.

Δεν ξέρω πως θα ήταν η ζωή μου αν είχε φύγει από τη ζωή. Οπότε με αυτή την έννοια, εγώ όταν είδα το παιδί μετά από τρεις τέσσερις μέρες τον αγκάλιασα, του λέω «υπάρχει κάτι καρμικό που μας συνδέει, κάτι έγινε το οποίο έμελλε να σωθείς εσύ, να μην πάθω τίποτα εγώ. Όλα αυτά είναι μια μαγεία. Έμεινε στο ατύχημα και δεν έγινε δυστύχημα, άρα είμαι ευτυχής.»