Η εξομολόγηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου: «Ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου»

«Αν δεν το είχα αυτό, θα είχα πέσει στα ψυχοφάρμακα» - Σε ποιον θα έστελνε πακέτο χωρίς επιστροφή;

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει την καρδιά της λίγο πριν το τέλος της χρονιάς στο TV ΕΘΝΟΣ και τη Νατάσα Παπανικολάου…

Σε προσωπικό επίπεδο τι σου δίνει το Πακέτο;

Είναι μια ψυχανάλυση για μένα. Με το να πρέπει να κοιτάζω βαθιά στην ψυχή των άλλων έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος. Με έμαθε πώς να σκέφτομαι πιο πολύ τους άλλους και σαφώς αυτό σε κάνει καλύτερο άνθρωπο από μόνο του. Όταν έρχεσαι τόσο κοντά στα προβλήματα των άλλων αυτό σε κάνει λιγότερο εγωιστή.

Ακόμη και σήμερα πολύς κόσμος αναρωτιέται αν η εκπομπή είναι στημένη…

Εγώ το θεωρώ χαζό να το ακούω μετά από τόσα χρόνια! Δεν έχει υπάρξει ποτέ μία ιστορία στημένη, όλο αυτό το διάστημα. η διαδικασία είναι αδιάβλητη. Οι άνθρωποι κάθονται πίσω με τα ακουστικά τους. Παλιά όταν ήταν μεγαλύτερο το στούντιο το δείχναμε, με το που αλλάξαμε πλατό το κόψαμε. Αλλά φέτος επειδή επέμενα, στριμώξαμε πάλι μια κάμερα για να βλέπει και ο θεατής πως ο κόσμος που περιμένει δεν έχει ιδέα.

Πώς ήταν για σένα η χρονιά που πέρασε;

ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου. Έχασα τον μπαμπά μου και βίωσα την απώλεια ξανά και ξανά μέσα από αγαπημένους ανθρώπους των φίλων μου που έφυγαν από τη ζωή. Πολύ βαρύ το κλίμα και σε προσωπικό αλλά και συλλογικό επίπεδο γιατί δεν μπορεί να μη σε ενδιαφέρει τι συμβαίνει στη χώρα…

Τι σε βοήθησε να το ξεπεράσεις;

Οι προπονήσεις με τις τέσσερις κολλητές μου στο μπιτς βόλεϊ. Αν δεν το είχα αυτό, θα είχα πέσει στα ψυχοφάρμακα. Αυτό ήταν το φάρμακό μου. Από τη δέκατη μέρα που συνέβη αυτό ήρθαν και με πήραν από το σπίτι οι τέσσερις καλύτερές μου φίλες και με πήγαν με το ζόρι για προπόνηση.

Τι «Πακέτο» θα έστελνες στους πολιτικούς;

Ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή! Αλλά αναρωτιέμαι, μήπως τελικά έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν; Αυτούς όλους εμείς τους ψηφίσαμε!

Διαβάστε ακόμα:

Συγκλονιστικό Πακέτο: Για την κόρη του είναι ένας ξένος, ο εγγονός όμως τα ανατρέπει όλα!

Η πιο σκληρή ανακοίνωση στο Πάμε Πακέτο! Η Χατζηβασιλείου ζήτησε τις πρώτες βοήθειες!

Πάμε Πακέτο: Ήταν 200 κιλά και τον εγκατέλειψαν όλοι, εκτός…