Η εξομολόγηση της Άσης Μπήλιου: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο διάστημα για μένα»

«Έτσι είναι η ζωή και πώς να την αλλάξεις;»

Η αγαπημένη τηλεοπτική αστρολόγος εξομολογείται στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV και την Εύη Βαλή, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα περνάει δύσκολα: «Το καλοκαίρι μέχρι το τέλος Ιουλίου ήταν καταπληκτικό. Από την 1η Αυγούστου και μετά ήταν ένα πολύ δύσκολο διάστημα για εμένα, το οποίο εξακολουθεί δυστυχώς, αλλά «έτσι είναι η ζωή και πώς να την αλλάξεις;». Εν πάση περιπτώσει, θα περάσει και αυτό».

Εύχομαι να μην αφορά στο πρόβλημα υγείας το οποίο σε έχει ταλαιπωρήσει.

Όχι.

Φέτος θα σε βλέπουμε και πάλι στην «Ελένη»;

Εξακολουθώ να είμαι τρεις φορές την εβδομάδα, αυτή είναι η συμφωνία μας. Έχω και τη δική μου εκπομπή, οπότε νομίζω ότι είναι αρκετή η εβδομαδιαία παρουσία μου στην τηλεόραση. Θα με βαρεθεί ο κόσμος κάθε μέρα (γέλια)!

Πάντως, ο κόσμος ζητάει περισσότερα ζώδια.

Ναι, απλά γενικότερα στη φάση της ζωής και της ηλικίας στην οποία είμαι, πρέπει να έχω ως προτεραιότητα περισσότερο το κομμάτι της υγείας και μετά τις υπόλοιπες προτεραιότητες. Οπότε, θα πρέπει να έχω χρόνο για να ασχολούμαι και με τον εαυτό μου και να ασχολούμαι και με όλα τα υπόλοιπα πράγματα που κάνω εκτός από την τηλεόραση.

Μέσα σε όλες αυτές τις προτεραιότητες που μου αναφέρεις, υπάρχει και η προοπτική για τη δημιουργία οικογένειας;

Με την έννοια του να αποκτήσω παιδί όχι, δεν είναι για μένα προτεραιότητα. Στη φάση της ζωής μου δεν με απασχολεί καθόλου.

Διαβάστε ακόμα:

Η ανακοίνωση του Alpha για το Stars System

Άση Μπήλιου: «Τρεφόμουν μόνο με ορούς και έχασα 30 κιλά»

«Πνίγηκε» στον αέρα της εκπομπής η Άση Μπήλιου!

Η ατάκα της Τόνιας Σωτηροπούλου αηδίασε την Άση Μπήλιου ενώ ενθουσίασε την ίδια!