Η εξομολόγηση και το ευχαριστώ του Γιώργου Λιάγκα: «Όταν σβήσουν τα φώτα»…

«Δεν ξέρω πως θα μου φανεί»...

Με διάθεση απολογισμού, ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή την ονομαστική του εορτή, γράφει στην εφημερίδα Real για τα δεκάδες μηνύματα με ευχές που δέχτηκε, αλλά και για τη στιγμή που τα φώτα της δημοσιότητας θα σβήσουν για τον ίδιο. 

«Αν δεν ήμουν σε καλή επαγγελματική φάση, τα μηνύματα θα ήταν πολύ λιγότερα. Όπως δηλαδή θα είναι όταν κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, τα φώτα θα σβήσουν. Τότε θα μείνουν οι λίγοι, πραγματικοί φίλοι, που τώρα μπορεί και να μη σου στέλνουν καν ευχές. Είναι κακό όλο αυτό; Και βέβαια όχι. Όποιος το κάνει, ακόμα και επειδή απλά σε βλέπει στην τηλεόραση, το κάνει με χαρά, άρα και οι ευχές είναι καλοδεχούμενες».

«Θέλω πραγματικά να υποκλιθώ σε όλους. Γνωστούς και αγνώστους, φίλους και εχθρούς. Ποτέ δεν ονειρευόμουν, όταν ξεκινούσα αυτό το μαγικό ταξίδι της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης, ερχόμενος σε ρήξη με τον πατέρα μου επειδή εγκατέλειπα το επάγγελμα που είχα σπουδάσει, αυτό το μηχανικού, ότι θα ζούσα όλα αυτά. Δεν ξέρω πότε θα κλείσουν τα φώτα, που νομοτελειακά σε όλους συμβαίνει, όπως δεν γνωρίζω και πώς θα μου φανεί. Είμαι όμως ευγνώμων που χάρη σε όλους εσάς ζω όλα αυτά. Σας ευχαριστώ»…

Διαβάστε ακόμα:

«Μου έχει τύχει να μου πουν «να δούμε το πουλάκι σου για να δούμε ότι είσαι αγοράκι»!»