Η Εβίτα Χουντάλα καταγγέλει σεξουαλική παρενόχληση – «Του έδωσα χαστούκι και έχασα τη δουλειά μου»

Εβίτα Χουντάλα

"Το γραφείο μου ήταν δίπλα σε τοίχο, με είχε στριμώξει. Μου μιλάει πολύ κοντά στο αυτί και προσπάθησε να με φιλήσει στον λαιμό. Άρχισε να μου λέει διάφορα πράγματα στο αυτί" ανέφερε, μέσα σε όλα, η Εβίτα Χουντάλα.

Στο πλατό του Tlive βρέθηκε η Εβίτα Χουντάλα, το πρωινό της Παρασκευής, προκειμένου να εξομολογηθεί στην Τατιάνα Στεφανίδου την εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχθηκε από εργοδότη της. Οι περιγραφές της γοητευτικής χορεύτριας σε κάθε περίπτωση σοκάρουν.

Πιο συγκεκριμένα, η Εβίτα Χουντάλα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την κατασκευαστική εταιρεία, στην οποία εργαζόμουν, την είχε ένας νεαρός κύριος σε ηλικία 32 ετών ο οποίος μου είπε πως μέσα σε δέκα ημέρες θα έπρεπε να μάθω όλα τα συστήματα γιατί θα έφευγε στην Ελβετία για ένα έργο που είχαν αναλάβει. Πραγματικά, μέσα σε δέκα ημέρες, εκπαιδεύτηκα πάρα πολύ γρήγορα, έμαθα αυτά που έπρεπε και έφυγε. Μου είπε πως θα μιλάμε μέσω mails και κάθε πρωί, που άνοιγα τα mails μου, υπήρχαν και δικά του που δεν είχαν καμία σχέση με τη δουλειά. Μου έστελνε «καλημέρα ομορφιά μου», «γλυκιά μου σε σκέφτομαι συνέχεια», καρδούλες, λουλουδάκια και φυσικά δεν απάντησα σε κανένα».

«Παρά μόνο σε ότι αφορούσε στη δουλειά. Στις δέκα μέρες, όσο έκανα την εκπαίδευση μου, δεν μου έδειξε κάτι». «Επέστρεψε και συνεχιζόταν λίγο η πίεση με μηνύματα και προτάσεις να βγούμε για δείπνο. Μου έλεγε πως «δεν χρειάζεται να δουλεύεις», «δεν είσαι γυναίκα για να δουλεύει», «θα σε έχω στο σπίτι βασίλισσα». Κάτι τελείως άσχετα πράγματα» πρόσθεσε η γνωστή χορεύτρια. «Ένα μεσημέρι ήμουν στο γραφείο μου, στον υπολογιστή μου όπου στα δύο μέτρα δίπλα ήταν το δικό του γραφείο. Οι καρέκλες ήταν με ρόδες. Όπως έκανα κάποια εργασία τον νιώθω να έρχεται τσουλώντας με την καρέκλα του προς το μέρος μου, βάζει το χέρι του πίσω από τη μέση μου, ακινητοποιεί το δεξί μου χέρι που κρατούσα το ποντίκι καθώς και το αριστερό μου χέρι. Το γραφείο μου ήταν δίπλα σε τοίχο, με είχε στριμώξει. Μου μιλάει πολύ κοντά στο αυτί και προσπάθησε να με φιλήσει στον λαιμό. Άρχισε να μου λέει διάφορα πράγματα στο αυτί».

«Με πολλή δύναμη έσπρωξα τα χέρια στο γραφείο, έκανα πίσω με δύναμη την καρέκλα, τον έσπρωξα, του έδωσα ένα χαστούκι, τον έβρισα και σηκώθηκα και έφυγα» συμπλήρωσε η Εβίτα Χουντάλα η οποία και έχασε την δουλειά αυτή.