Η Ευγενία Μανωλίδου μιλά για την αποψινή επιστροφή της στο «Master Chef», αλλά και για την Μαίρη Συναντσάκη…

Συνάντηση… κυριών θα έχουμε απόψε στο “Master Chef” και ποιος είδε την… γόβα-στιλέτο και δεν την φοβήθηκε.

Βλέπετε, οι άνθρωποι του Mega αποφάσισαν να ανοίξουν τις πόρτες του κουζινο-ριάλιτι και να υποδεχτούν για ακόμα μία φορά στο πλατό τόσο την Ευγενία Μανωλίδου, όσο και την Μαρία Μπεκατώρου, έτσι σαν να μην πέρασε μία μέρα.

Η Ευγενία και η Μαρία, μαζί φυσικά με την Μαίρη Συνατσάκη, αναλαμβάνουν δράση και διασταυρώνουν τα… πιρούνια τους, στην προσπάθειά τους, να κρίνουν τα πιάτα των εκκολαπτόμενων chef του Mega. Με αφορμή ,λοιπόν, αυτή την τηλεοπτική συνύπαρξη, εμείς μιλήσαμε με την Ευγενία Μανωλίδου και η Ευγενία μας είπε πολλά !

– Μετά από δύο χρόνια επιστρέψατε και πάλι στο τόπο του… «εγκλήματος». Αλήθεια, πως αισθανθήκατε μπαίνοντας στο πλατό του “Master Chef”;

– Πολύ οικεία… «Η κουζίνα του “Master Chef” » – όπως συνηθίζαμε να την λέμε και όχι πλατό – είναι ένας χώρος στον οποίο πέρασα πάρα πολλές ώρες, κυρίως τρώγοντας (γέλια) !

– Αν δεν κάνω λάθος, σας ζητήθηκε από την παραγωγή να κρίνετε κάποια πιάτα των παικτών, μαζί με τις δύο «Μαρίες»;

– Σωστά. Κληθήκαμε να λάβουμε μέρος σε μία από τις ομαδικές δοκιμασίες του παιχνιδιού. Οι διαγωνιζόμενοι είχαν χωριστεί σε ομάδες, είχαν ετοιμάσει συγκεκριμένα πιάτα και εμείς δοκιμάζαμε και συγκρίναμε.

– Το έργο σας αποδείχθηκε εύκολο ή δύσκολο; Αντικρίσατε παιδιά που πραγματικά το ΄χουν το χάρισμα της μαγειρικής;

– Για να είμαι ειλικρινής, πρέπει να σου πω, ότι το έργο μας, αποδείχθηκε πολύ εύκολο. Εμείς δεν ήμασταν εκεί ως ειδήμονες, αλλά ως καλεσμένες. Και πρέπει να σου πω, ότι κάναμε περίπου τα σχόλια που θα κάναμε εάν το γεύμα ήταν σε κάποιο εστιατόριο. Αυτό ήταν και το ζητούμενο όπως καταλαβαίνεις, εφ΄όσον κάποια από αυτά τα παιδιά θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την μαγειρική.

– Τελικά μήπως η μαγειρική έχει γίνει λιγάκι και… μόδα;

– Η μαγειρική υπάρχει στην τηλεόραση εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Στην ελληνική υπήρχε μέσω των πρωινών κυρίως εκπομπών. Στο εξωτερικό, υπάρχουν κανάλια που μεταδίδουν αποκλειστικά μαγειρική. Ηταν επόμενο ,λοιπόν, σε μία χώρα με τόσο υπέροχα προιόντα διατροφής, η μαγειρική να κάνει αισθητή την παρουσία της και να σημειώσει και επιτυχία. Μόδα θα ήταν αν διαρκούσε λίγο…

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE…