Η Ευαγγελία Μουμούρη μιλά στο «ΤLIFE» για το άδοξο τέλος της «Κλινικής Περίπτωσης» !

Η... κατάρα των "Βασιλιάδων" δυστυχώς έχει και συνέχεια !

 Ναι, μετά το άδοξο τέλος που γράφτηκε στην καθημερινή, αήττητη σειρά του Mega λόγω κρίσης, εμελλε να μας αποχαιρετήσει οριστικά και η «Κλινική Περίπτωση». Με άλλα λόγια; Η απολαυστική κωμωδία του Γιάννη Μπέζου κατεβάζει ρολά, μιας και η εταιρία παραγωγής αποφάσισε πως δεν μπορεί να σηκώσει το συγκεκριμένο οικονομικό βάρος και να προχωρήσει στα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου επεισοδίων της σειράς, όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί με το Mega.

Ετσι, με άλλα λόγια, η «Κλινική Περίπτωση» περνά έτσι άδοξα στην τηλεοπτική ιστορία. Με αφορμή ,λοιπόν, αυτές τις αναμφισβήτητα δυσάρεστες εξελίξεις, επικοινώνησα με την Ευαγγελία Μουμούρη, η οποία πέρσι όλο τον χειμώνα μας χάρισε πολλά χαμόγελα, μέσα από τον άκρως χαρακτηριστικό της ρόλο, μιας και ως γνωστόν υποδυόταν την θεότρελη, θεοκουτσομπόλα και πάντα… ατρόμητη, «Φλώρα» !

– Υποθέτω Ευαγγελία, πως τα έχεις μάθει τα δυσάρεστα. Δυστυχώς έπεσαν οι τίτλοι του τέλους για την «Κλινική Περίπτωση»…

– Δυστυχώς, τα κακά νέα κυκλοφορούν πάντα γρήγορα.

– Οπότε έχεις ενημερωθεί…

– Οχι, κανείς δεν μπήκε στον κόπο να με ενημερώσει. Απλώς και εγώ άκουσα την είδηση της ημέρας…

– Και πως αισθάνεσαι;

– Δεν ξέρω, πάντως δεν πέφτω από τα σύννεφα. Μετά από τόση αναμονή, τόσα προβλήματα και τόσες αναβολές σε ότι είχε να κάνει με την πρεμιέρα των γυρισμάτων μας, κάπου όλο αυτό το περίμενα.

– Το βρίσκεις πιο έντιμο από την εταιρία παραγωγής να ανακοινώσει πως δεν μπορεί να σηκώσει το οικονομικό βάρος του επόμενου κύκλου επεισοδίων και να πει «σταματάω», από το να συνεχίζατε και στην πορεία να άρχιζαν τα… παρατράγουδα;

– Θέλει και ρώτημα; Εννοείται… Σαφέστατα και βρίσκω αυτή την απόφαση πιο έντιμη, όσο σκληρή κι αν είναι. Καλύτερα το τέλος να γραφτεί τώρα, από το να ξεκινήσουμε γυρίσματα και στην πορεία να έρθουμε αντιμέτωποι με δυσθεώρητα προβλήματα, όπως έγινε ας πούμε και με τους «Βασιλιάδες».

– Ολο αυτό το αόριστο, το χαοτικό, που συμβαίνει στην ελληνική τηλεόραση λόγω κρίσης σε φοβίζει; Δουλειές ματαιώνονται, άνθρωποι μένουν ξεκρέμαστοι και στο τέλος έχουμε να κάνουμε με μία απέραντη, τηλεοπτική έρημο…

– Οχι, δεν με φοβίζει όλο αυτό που γίνεται, γιατί προσπαθώ να διατηρώ την ψυχραιμία μου και να είμαι αισιόδοξη. Θέλω να πιστεύω πως όταν όλα τελειώσουν, ο επίλογος θα είναι λευκός και όχι μαύρος.

– Η «Κλινική Περίπτωση» και η «Φλώρα» θα σου λείψουν;

– Και πάλι όχι θα σου πω, γιατί έχω μάθει να αποχαιρετώ τις δουλειές μου, μόλις ολοκληρώνονται τα επεισόδια για τα οποία έχω υπογράψει στο συμβόλαιό μου. Και για εμένα η «Κλινική» είχε τελειώσει από πέρσι. Σε αυτό τον χώρο έχω μάθει να κρατώ μικρό καλάθι και βασικά τώρα λόγω κρίσης, δεν κρατώ πια καθόλου καλάθι.

– Απ ΄ότι ξέρω, υπάρχουν ακόμη οικονομικές εκρεμμότητες σε σχέση με τα περσινά επεισόδια.

– Φυσικά… Ολοι μας έχουμε πληρωθεί από ένα, ως τρία ή τέσσερα επεισόδια. Οπως και να ΄χει ,όμως, θα προσπαθήσω να κρατήσω μέσα μου τις ωραίες στιγμές αυτής της δουλειάς…

Νάνσυ Νικολαΐδου