Η Εύα Τσάχρα μιλάει για την συμμετοχή της στο «The Voice»!

Για ποιον λόγο επέλεξε τον Μιχάλη;

Συνέντευξη στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα έδωσε η “εκρηκτική” Εύα Τσάχρα που μίλησε μεταξύ άλλων για την συμμετοχή της στο The Voice.

«Ήθελα να με δει ο κόσμος. Όταν σε οποιοδήποτε μαγαζί σε βλέπουν δέκα άτομα, στην τηλεόραση θα σε δουν 10.000! Και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αυτό το έχω παρατηρήσει επίσης στα social media και στα lives που κάνω με την μπάντα μου. Αισθάνθηκα πολύ ωραία όταν στις τελευταίες μου εμφανίσεις, πέρα από γνωστούς και φίλους, παρατήρησα ανθρώπους που δεν είχα ξαναδεί και είχαν έρθει να με ακούσουν επειδή με είχαν μάθει από το Voice.

Στο τελευταίο live, τραγουδώντας το «Uptown Funk» δεν περίμενα ότι θα με κρατούσε μέσα στο παιχνίδι με τις ψήφους του ο κόσμος. Ξαφνιάστηκα. Όταν ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιάγκας ότι περνάω στο επόμενο live από το κοινό, εξεπλάγην.

Ο Μιχάλης ήταν λίγο πιο κοντά στο στυλ μου. Χωρίς να ακούγεται κλισέ, τώρα που τους γνώρισα αισθάνομαι και τους τέσσερις κοντά μου. Γελάω πολύ, για παράδειγμα, με το χιούμορ της Δέσποινας. Απλά το ένστικτό μου με είχε οδηγήσει εκείνη τη μέρα στον Μιχάλη».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το The Voice!