Η Euroleague στη ΝΕΡΙΤplus: Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις

Αυτή την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου από τις 22.00 έως τις 24.00 η ΝΕΡΙΤplus μέσα από την εκπομπή για την Ευρωλίγκα μας βάζει στον παλμό της τρίτης αγωνιστικής για τη φάση των "16".

Την εκπομπή παρουσιάζει ο Πέτρος Mαυρογιαννίδης και καλεσμένοι στο στούντιο θα είναι ο Γιώργος Λημνιάτης και ο Τάσος Καταρτζής. Σε ζωντανή σύνδεση από την Κωνσταντινούπολη ο Βαγγέλης Ιωάννου θα μιλήσει με τους Έλληνες πρωταγωνιστές της σπουδαίας αναμέτρησης Εφές – ΤΣΣΚΑ!

Την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 21.45, η δημόσια τηλεόραση θα καλύψει σε απευθείας σύνδεση από το ΟΑΚΑ μέσα από την συχνότητα της ΝΕΡΙΤplus τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις σε περιγραφή του Δημήτρη Χατζηγεωργίου και ρεπορτάζ των Γιάννη Νάτου και Γιάννη Ράνιου.

Η βραδιά αρχίζει νωρίτερα, στις 20.00 με την pre game εκπομπή, ενώ μετά τον αγώνα θα ακολουθήσει post game στις 23.45 με τον Πέτρο Μαυρογιαννίδη, με ρεπορτάζ από το ΟΑΚΑ, τα καλύτερα στιγμιότυπα όλων των υπολοίπων αναμετρήσεων, αλλά και με ζωντανή σύνδεση με την Κωνσταντινούπολη, απ όπου ο Βαγγέλης Ιωάννου θα μεταδώσει όλες τις λεπτομέρειες από την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.