Η επίθεση της Μενεγάκη στους Καραμεροχαριτάτους

Διαβάστε: Ποια θέση πήρε η Ελένη στις χθεσινές τηλεθεάσεις

Αν και ακόμα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί από τη Nielsen οι καθαρές αποδόσεις των εκπομπών, εντούτοις σύμφωνα με τους μέσους όρους τηλεθέασης στο γενικό σύνολο από τις 10 έως τη 1 η «ωραία Ελένη» επιτέθηκε στους Καραμεροχαριτάτους καταφέρνοντας να ανεβάσει τα ποσοστά της και να κερδίσει όπως φαίνεται με τα έως τώρα στοιχεία, στη μάχη της τηλεθέασης.
 
Συγκεκριμένα, ο «Καφές με την Ελένη» έκανε μέσο όρο 14 αφήνοντας πίσω την εκπομπή «10 με 1 Μαζί» που σημείωσε 13,8. Ανενόχλητοι για ακόμα μία μέρα οι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά τερμάτισαν πρώτοι με 25,4.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι στο γενικό σύνολο από τις 10 έως τη 1 και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους στο γενικό σύνολο αλλά και στο δυναμικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν δημοσιοποιηθούν τα επίσημα στοιχεία της Nielsen. Κι ίσως τότε να αλλάξουν τα έως τώρα δεδομένα. Βέβαια, όποιο και αν είναι το τελικό αποτέλεσμα είναι ολοφάνερο ότι Καραμεροχαριτάτοι και Μενεγάκη δεν πρόκειται να παρατήσουν τη μεταξύ τους μάχη…
 
Γρηγόρης Μελάς