Η επίσημη ανακοίνωση του Mega για το «Master Chef» !

Από την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου στις 22:20, ο πιο ανατρεπτικός τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής επιστρέφει στο Mega.

Η Μαίρη Συνατσάκη παρουσιάζει την προσπάθεια των υποψήφιων που διεκδικούν τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef. Οι κριτές Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι και πάλι στις θέσεις τους, έτοιμοι να μοιραστούν τα μυστικά της μαγειρικής τους, να κρίνουν τους υποψήφιους και να αναδείξουν τον μεγάλο νικητή.

Την πρώτη εβδομάδα μετάδοσης του MasterChef θα παρακολουθήσουμε τη διαδικασία του bootcamp. Από τις οντισιόν που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου οι υποψήφιοι σεφ προσπάθησαν να κερδίσουν τις εντυπώσεις των κριτών, μόνο 50 προκρίθηκαν στην φάση του bootcamp.

Εκεί, οι επίδοξοι σεφ έπρεπε να περάσουν καθημερινά από ιδιαίτερα δύσκολες δοκιμασίες που απαιτούσαν τεχνική, έμπνευση, δημιουργικότητα, αλλά και ταχύτητα. 25 από αυτούς κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για την τελική φάση του Master Chef, ενώ οι υπόλοιποι αποχαιρέτησαν το διαγωνισμό. Οι κριτές έλαβαν υπόψη για την τελική τους απόφαση, τη γεύση, την πρωτοτυπία αλλά και την εμφάνιση των πιάτων.

Στο τέλος του διαγωνισμού μόνο ένας θα καταφέρει να αναδειχτεί νικητής και θα κερδίσει 50.000 ευρώ !

«Master Chef»: Φέτος, το παιχνίδι… σοβαρεύει!

Διαβάστε ακόμα

Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι για τον τίτλο του Master Chef!

Τέλος στο θρίλερ με το «Master Chef»!

Κριτής από το Master Chef έφυγε μόνιμα από την Αθήνα!

Τι είναι αυτό που φοβάται το MEGA στον τελικό του MasterChef 2;

Σχηματίστηκε φάκελος στο ΕΣΡ για τρέιλερ του MEGA που προκαλεί φόβο στους τηλεθεατές!