Η «Ελληνοφρένεια» πάει… Χατζηνικολάου

Τον τελευταίο καιρό όμως, υπήρξαν έντονες διαφωνίες μεταξύ των δημιουργών της εκπομπής με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ. Διαφωνίες που έφεραν ένα συναινετικό «διαζύγιο» που μπαίνει εν ισχύ πιο σύντομα από ότι προβλεπόταν καθώς το συμβόλαιο λήγει τέλος Ιουνίου.
 
Αύριο Παρασκευή πέφτουν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής και στα δύο μέσα. Το κανάλι του Φαλήρου θα αντικαταστήσει την τηλεοπτική εκπομπή με την καινούργια «The Giza Bar» που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τη Δευτέρα 30 Μαΐου. Μην πιστεύετε όμως, ότι ο Θύμιος Καλαμούκης κι ο Απόστολος Μπαρμπαγιάννης θα βρεθούν εκτός…
 
Η «Ελληνοφρένεια» θα μετακομίσει στα ερτζιανά πηγαίνοντας από το ΣΚΑΪ στο REAL FM του Νίκου Χατζηνικολάου. Και μπορεί… επίσημα να μην έχει ανακοινωθεί αλλά θεωρείται σίγουρο ότι από το Σεπτέμβριο η παρέα της σατιρικής εκπομπής θα συνεχίζει να σχολιάζει με το δικό της τρόπο μέσα από το καινούργιο ραδιοφωνικό «σπίτι» της. Ωστόσο, επειδή η πολιτική επικαιρότητα μέσα στο καλοκαίρι θα είναι καυτή, δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση αν οι «Ελληνοφρενίτες» πιάσουν το REAL μικρόφωνο και αναλάβουν δράση πιο σύντομα!
 
Μάλιστα, η ίδια παρέα κάνει επαφές για να μεταφέρει και την τηλεοπτική εκπομπή σε άλλη συχνότητα. Προς το παρόν όμως, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Πάντως, δεν αποκλείεται να τους δούμε σε κάποιο… καινούργιο τηλεοπτικό σταθμό που… μπορεί να δημιουργηθεί εν μέσω θέρους!
 
Γρηγόρης Μελάς