Η Έλλη Κοκκίνου μιλάει για τη σχέση της με τον Μπόγρη : «Έχω θέμα. Δεν μου είναι εύκολο»

Βίντεο: Δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξή της σήμερα στο ΠΡΩΙΝΟ MOU

«Στην προσωπική μου ζωή δε μου αρέσει να προκαλώ. Ποτέ δεν επιβεβαίωνα και ποτέ δεν διέψευδα δημοσιεύματα και σχόλια που αφορούσαν την προσωπική μου ζωή» είπε η τραγουδίστρια η οποία συμπλήρωσε ότι θα επιβεβαιώσει μια σχέση μόνο όταν γίνει τόσο γνωστή πια, που δε θα μπορεί να κάνει αλλιώς.

Για τη φωτογραφία που βγήκε πρόσφατα σε περιοδικό και στην οποία η Έλλη Κοκκίνου εμφανιζόταν μαζί με τον νεαρό μπασκετμπολίστα, η ίδια είπε:  »Ήταν προϊόν φωτομοντάζ και θα αποδειχθεί σε λίγο καιρό».
Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο άνθρωπος που έκανε το φωτομοντάζ, χρησιμοποίησε μια παλιά της φωτογραφία, που είχε τραβηχτεί πριν από ενάμιση χρόνο.

Θα έκανες σχέση με κάποιον μικρότερό σου; Την ρώτησε κάποια στιγμή η Φαίη Σκορδά.

«Στο παρελθόν, είχα κάνει με πολύ μικρή διαφορά ηλικίας. Έχω ένα θέμα. Δε μου είναι πολύ εύκολο. Αν όμως μου κάνει κάποιος ένα κλικ, ώστε να μπορεί να δέσει… Για να δεχόμουν κάτι τέτοιο θα έπρεπε να υπήρχε μία χημεία που δε θα ήταν ανάλογη με μια μικρή ηλικία» απάντησε η τραγουδίστρια και συνέχισε:

«Έχω πάρει αποφάσεις στη ζωή μου γενικότερα, γιατί αν με ένοιαζε τι θα πουν οι άλλοι μπορεί και να μη χώριζα ποτέ. Να πήγαινα σύμφωνα με τους κανόνες και τα πρέπει.
Έχω αποφασίσει από δω και πέρα στη ζωή μου, να κάνω αυτό που λέει η καρδιά μου και να μη με νοιάζει τι λένε οι άλλοι, αρκεί να μην προσβάλλω το παιδί μου. Γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή.
Και αν κάνω ό,τι λένε οι άλλοι, θα κάνω τη ζωή των άλλων και θα ευχαριστηθώ ποτέ τη δική μου ζωή».

Δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξή της: