Η Ελλάδα στον καθρέφτη: Πρεμιέρα σήμερα για τη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ

Ποιο είναι το προφίλ του Έλληνα σήμερα; Σε τι πιστεύει, τι φοβάται και τι ελπίζει;

Οι απαντήσεις στη νέα εκπομπή «Η Ελλάδα στον καθρέφτη» με τον Κωνσταντίνο Ζούλα και τη Νίκη Λυμπεράκη την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 23.55 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Η νέα εκπομπή με τον Κωνσταντίνο Ζούλα και τη Νίκη Λυμπεράκη και καλεσμένους τον συγγραφέα και φιλόσοφο Στέλιο Ράμφο, τον εγκληματολόγο και πρώην υπουργό Γιάννη Πανούση και τον οικονομολόγο Αρίστο Δοξιάδη συζητούν την πρώτη έρευνα του νεοσύστατου οργανισμού διαΝΕΟσις για την ταυτότητα του σύγχρονου Έλληνα.
Ο Στέλιος Ράμφος απαντά στο ερώτημα Ευρώπη ή τρίτος δρόμος και εξηγεί γιατί οι νέοι «φλερτάρουν» με τη Ρωσία. Ο Γιάννης Πανούσης αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του προσφυγικού ενόσω ήταν υπουργός και ο Αρίστος Δοξιάδης αναλύει τις αντιφάσεις με το τι πιστεύουν οι Έλληνες σχετικά με τις ιδιωτικοποιήσεις και τις ξένες επενδύσεις.

Τέλος, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος σε μια αποκλειστική συνέντευξη μιλά για πρώτη φορά για το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών, την καύση των νεκρών, ενώ προκαλεί αίσθηση η πρόβλεψη του για το μεταναστευτικό.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Υπεύθυνοι ερευνών διαΝΕΟσις: Κυριάκος Πιερρακάκης, Θοδωρής Γεωργακόπουλος
Αρχισυνταξία: Γιάννης Αδαμίδης
 
Κάθε δεύτερη Τετάρτη στις 23.55 από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.