Η Ελεονώρα Μελέτη παρέδωσε τη σκυτάλη του δελτίου του Epsilon στον Κώστα Χαρδαβέλλα

Δείτε όσα είπε στο κλείσιμο του δελτίου...

Όπως είχε ήδη γίνει γνωστό από την πρόσφατη συνέντευξη του Μένιου Φουρθιώτη στο «Πρωινό» η Ελεονώρα Μελέτη λόγω του φόρτου εργασίας για την εκπομπή «Hashtag» που παρουσιάζει στο Epsilon σταματά από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού. Στο τελευταίο της δελτίο η δημοσιογράφος υποδέχτηκε στο στούντιο ειδήσεων τον Κώστα Χαρδαβέλλα ο οποίος αναλαμβάνει την παρουσίαση από τη Δευτέρα 2 Νομεβρίου.

«Λίγο πριν ολοκληρώσουμε την ενημέρωση σας, έχω την χαρά και την τιμή να υποδεχτώ στο στούντιο του δελτίο ειδήσεων του Epsilon έναν από τους πλέον σημαντικούς Έλληνες δημοσιογράφους, τον κύριο Κώστα Χαρδαβέλλας. Ο κύριος Κώστας Χαρδαβέλλας από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου.» είπε η Ελεονώρα Μελέτη υποδεχόμενη τον δημοσιογράφο ο οποίος ανταπάντησε:«Είναι μία καταπληκτική συνάδελφος, μία πολύ straight κοπέλα, συνήθως ξέρεις οι παλιότεροι δίνουν στους νεότερους τη σκυτάλη εδώ πέρα έγινε κάτι ανάποδο, ο νεότερος δίνει στον παλιότερο. Ελπίζω να τα καταφέρω τουλάχιστον όσο εσύ. Η Ελεονώρα θα συνεχίσει στο Hashtag.»

«Η αλήθεια είναι ότι είναι αυτός ο λόγος της αποχώρησης. Θα βγούμε στις 12 Νοεμβρίου, την άλλη Πέμπτη. Και αυτός είναι και ο λόγος που δυστυχώς υποχρεώνομαι να αφήσω το δελτίο, είναι ο όγκος της δουλειάς τεράστιος. Εσείς γνωρίζετε πάρα πολύ καλά πόσο κόπο χρειάζεται να στηθεί μια τέτοια εκπομπή.» συνέχισε να λέει η Ελεονώρα Μελέτη ενώ ολοκληρώνοντας ευχαρίστησε τους συνεργάτες της στο δελτίο:
«Δεν συνηθίζεται σε δελτίο, αλλά εγώ νιώθω να το κάνω. Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου, όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν για να βγαίνει αυτό το δελτίο ειδήσεων κάθε μέρα στους δέκτες σας για οκτώ ολόκληρους μήνες που είχα αναλάβει την παρουσίαση του, όλους τους τεχνικούς, όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο. Όλους όσοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να έχουμε ένα αποτέλεσμα αξιοπρεπές που εμάς τουλάχιστον μας έκανε να νιώθουμε όμορφα και περήφανοι για τη δουλειά που κάνουμε. Να ευχαριστήσουμε και όλους εσάς που μας κρατήσατε συντροφιά μέσα από αυτή την αλληλεπίδραση που είχαμε ενημέρωσης.»

https://www.youtube.com/embed/cfHTlNEVWkU