Η Ελένη υποδέχεται την Αννα Βίσση;

Διαβάστε: Ποιους πολιορκεί η ωραία Ελένη

Η γνωστή παρουσιάστρια από την δική της πλευρά, – γνωστή για την τελειομανία της – θέλει μέχρι την Δευτέρα τα πάντα να έχουν τακτοποιηθεί, έτσι ώστε να μπορέσει να κάνει πρεμιέρα χωρίς προβλήματα. Η Ελένη για την ακρίβεια θέλει να μας προσφέρει μία άκρως εντυπωσιακή πρεμιέρα. Θέλει να μας προσφέρει μία εκπομπή μέσα από την οποία να καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις… 
 
Γνωρίζει καλά, πως οι πάντες περιμένουν αυτή την πρεμιέρα πως και πως και πως επίσης ; Πολλοί είναι κι εκείνοι που την περιμένουν στην γωνία για το στραβοπάτημα ! Η Ελένη ,όμως, με τόσο τηλεοπτικά χιλιόμετρα στο κοντέρ της, δεν είναι διατεθειμένη να… στραβοπατήσει έτσι εύκολα. Η Ελένη θα κάνει τα πάντα, προκειμένου να κερδίσει αυτό το νέο στοίχημα που έρχεται στον τηλεοπτικό της δρόμο, αποδεικνύοντας πως είναι για τους τηλεθεατές η καλύτερη τηλεοπτική παρέα ανεξαρτήτως… ώρας και ζώνης προβολής ! 
 
Ετσι, οι πάντες τρέχουν πανικόβλητοι προκειμένου την Δευτέρα να παρακολουθήσουμε μία πρεμιέρα που να είναι τόσο λαμπερή, όσο η ίδια η οικοδέσποινα. Γι ΄αυτό ακριβώς τον λόγο, προσπαθούν γι ΄αυτή την πρώτη εκπο΄μπή να έχουν και πολλούς, μα πάρα πολλούς καλεσμένους, οι οποίοι με τον δικό τους διαφορετικό τρόπο, να εύχονται το «καλή αρχή», στην ξανθιά παρουσιάστρια.  
 
Ανάμεσα ,λοιπόν, στα αστραφτερά πρόσωπα της εγχώριας σόου-μπιζ που πολιορκούνται για να τα πουν με την Ελένη την Δευτέρα, είναι και η Αννα Βίσση. Ναι, η γνωστή τραγουδίστρια δέχεται στενή πολιορκία, προκειμένου να κάνει ποδαρικό στην Ελένη. 
 
Μάλιστα, απ ΄ότι μαθαίνω, η πολιορκία αυτή απέδωσε καρπούς και η Αννα όντως θα δώσει το παρών στην πρώτη εκπομπή της Ελένης. Μόνο που ακόμα δεν έχει κανονιστεί για το αν αυτό το παρών γίνει μέσα από κάποιο βίντεο, ή κάποια τηλεφωνική συνομιλία, ή εαν η θεά Αννα, βρεθεί δίπλα της στο πλατό. 
 
Πάντως, απ ΄ ότι μου είπαν και την Δευτέρα η Αννα να μην είναι στο πλατό, σίγουρα θα επισκεφθεί φέτος την Ελένη, μιας και στον Alpha θα παίζει ως γνωστόν και το… ροκιουμένταρι για την ζωή της και την καλλιτεχνική της πορεία , «Οσο έχω φωνή» ,οπότε θα πρέπει και να βγει σε μία από τις εκπομπές του καναλιού και να… διαφημίσει την πραμάτεια της ! 
 
Κατά τα άλλα; Η νέα εκπομπή της Ελένης αλλάζει εντελώς… χρώμα ! Τι κι αν θα βγαίνει στον αέρα και το… ροζ θα της ταίριαζε όσο ποτέ ; Τα ροζουλί και τα μωβουλί, ξεχάστε τα ! Φέτος και στους τίτλους αρχής της εκπομπής και στο πλατό, θα κυριαρχεί το… απέραντο γαλάζιο ! 
 
Ναι, το χρώμα των ματιών της Ελένης, αποτέλεσε απ ΄ότι φαίνεται την… έμπνευση για να πάρει χρώμα η νέα εκπομπή του καναλιού. Οσο αφορά δε στο πλατό, δεν θα είναι ένα πλατό με έναν καναπέ και μία κουζίνα όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Θα είναι ένα πλατό που θα έχει πολλές διαφορετικές γωνιές, στις οποίες θα κινείται τόσο η Ελένη, όσο και οι συνεργάτες της. Για παράδειγμα θα υπάρχει μία γωνιά, στην οποία η Ελένη θα κάθεται τετ-α-τετ με τον καλεσμένο της, για να του πάρει συνέντευξη. 
 
Και μιας και είπα «συνέντευξη»… Η εκπομπή δεν θα έχει λέει αυστηρώς καλλιτεχνικό στίγμα. Στην εκπομπή εννοείται πως θα φιλοξενούνται καλλιτέχνες, αλλά και όχι μόνο, μιας και αποφάσισαν να έχει κι έναν πιο καθημερινό και ανθρώπινο χαρακτήρα. 
 
Με άλλα λόγια; Η εκπομπή θα παρακολουθεί – στον βαθμό που μπορεί – την καθημερινότητα και μπορεί να φιλοξενήσει π.χ. και μία γυναίκα που δεν θα είναι καλλιτέχνης, αλλά θα βρίσκεται στο φως της επικαιρότητας για κάτι ξεχωριστό που θα έχει καταφέρει να πετύχει. 
 
Επίσης στην «Ελένη» θα δούμε τον πρώτο λόγο να τον έχει μέχρι και το Internet και τα θέματα που προκύπτουν μέσα από αυτό, όπως επίσης και οτιδήποτε μας απασχολεί… 
 
Με άλλα λόγια; Η Ελένη θα προσπαθήσει να ρίξει τους τηλεοπτικούς τόνους, να βγει στον αέρα πιο… ανθρώπινη, πιο αληθινή και το κυριότερο; Να μας θυμίζει περισσότερο το κορίτσι της διπλανής μας πόρτας, το οποίο θα μπορούσε να είναι είτε φίλη μας, είτε αδελφή μας, είτε κόρη μας. Τουλάχιστον αυτός είναι ο σκοπός και ο στόχος… 
 
Τέρμα οι… βασιλείες, οι… γκλαμουριές και το… ιλουστρασιόν ! Αλλωστε δεν το σηκώνει και η εποχή… Αυτός είναι και ο λόγος που αν εξαιρέσουμε την Δευτέρα που θα είναι η πρεμιέρα και όντως η Ελένη μπορεί να βγει στον αέρα… υπερπαραγωγή, θα αλλάξει εντελώς και λουκ… 
 
Τις τουαλέτες, τα δωδεκάποντα και τους… κότσους – μπανάνα, θα έρθουν να τα αντικαταστήσουν τα τζινάκια και τα τι-σερτάκια… Λουκ το οποίο άρχισε να το πλασάρει ακόμα κι από το τρέιλερ που γύρισε για την εκπομπή.

Νάνσυ Νικολαΐδου

Διαβάστε ακόμα:

Η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA για την «Ελένη» – Ποιοι είναι οι συνεργάτες της

Δείτε το τελικό τρέιλερ της Ελένης

Τι θα δούμε στο rockumentary της Άννας