Η Ελένη Πετρουλάκη έρχεται στο σπίτι μας…!

Δείτε το πως...

Θέλετε να βλέπετε ζωντανά την Ελένη Πετρουλάκη να το… κάνει; Σύντομα θα μπορείτε και να τη βλέπετε και να το κάνετε κι εσείς μαζί της:! Μη πηγαίνει ο νους σας στο πονηρό! Η όμορφη γυμνάστρια στα πλαίσια του νέων προγραμμάτων της στο Asana της Κηφισιάς αποφάσισε να κάνει κάτι πρωτοποριακό! Να δώσει τη δυνατότητα σε όσους δεν μπορούν να βρεθούν στο γυμναστήριο να παρακολουθήσουν τα προγράμματα της ζωντανά μέσω live streaming μπαίνοντας στο asanatv.gr. 

Τι σημαίνει αυτό; Πως οι ενδιαφερόμενοι θα μπαίνουν στην ιστοσελίδα της και θα παρακολουθούν όλα τα μαθήματα που λαμβάνουν χώρα στο γυμναστήριο ζωντανά! Έτσι θα μπορούν κι εκείνοι να παίρνουν μέρος από το σπίτι τους σαν να βρίσκονται στο γυμναστήριο. Φυσικά υπάρχει λίστα με τα ωράρια των μαθημάτων που δεν είναι μόνο γιόγκα αλλά και πολλά άλλα!

Ήδη πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ενθουσιαστεί με την πολύ έξυπνη αυτή ιδέα και ανυπομονούν να ξεκινήσουν τη γυμναστική! Η Ελένη Πετρουλάκη συμμεριζόμενη την δύσκολη οικονομική κατάσταση των συνανθρώπων της, αποφάσισε με αυτόν τον τρόπο να τους προσφέρει δωρεάν γυμναστική από το σπίτι.