Η εκδίκηση του Χατζηνικολάου

Διαβάστε: πρώτος στη μάχη των δελτίων ο παρουσιαστής.

Μετά τα όσα έχουν γίνει στο ALTER τους τελευταίους μήνες, το κανάλι του Μπουρναζίου ξεκίνησε να μεταδίδει κανονικά το πρόγραμμά του και όπως φαίνεται η… επιστροφή του πίκρανε αρκετούς και κυρίως τους «μονομάχους των οκτώ»!

Με αιχμή του δόρατος το Νίκο Χατζηνικολάου το ALTER μπήκε δυναμικά στη μάχη της ενημέρωσης. Κι όπως φαίνεται, σε αυτή τη μάχη, θα υπάρξουν πολλές ανατροπές. Ήδη χθες, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού του Μπουρναζίου πέρασε στην πρώτη θέση της κατάταξης, ξεπερνώντας τους αντιπάλους του.

Συγκεκριμένα, από τις 8 έως τις 9, στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, το δελτίο ειδήσεων του ALTER με το Νίκο Χατζηνικολάου έκανε μέσο όρο 21,2 ενώ στη δεύτερη θέση πέρασε το δελτίο του MEGA με την Όλγα Τρέμη σημειώνοντας μέσο όρο 19,2. Το ραβασάκι της Nielsen προκαλεί πονοκέφαλο στο κανάλι της Μεσογείων βλέποντας ότι από τη δεύτερη μέρα που έχουν ξανά απέναντί τους το Νίκο Χατζηνικολάου αλλά και χωρίς το ισχυρό lead in τηλεθεάσεων από τα «Μυστικά της Εδέμ», το δελτίο τους περνά στη δεύτερη θέση.

Αμέσως μετά στην κατάταξη των «μονομάχων των οκτώ» βρέθηκε η Μαρία Χούκλη που με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 σημείωσε 14,6 μέσο όρο. Στην τέταρτη θέση της κατάταξης βρέθηκε το δελτίο ειδήσεων του STAR με τον Αιμίλιο Λιάτσο που σημείωσε 10,2. Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι την ίδια ώρα, απέναντι στους «μονομάχους των οκτώ» το ριάλιτι μαγειρικής του ALPHA «Κάτι ψήνεται» σημείωσε μέσο όρο 18,5.

Είναι ολοφάνερο ότι η επιστροφή του Νίκου Χατζηνικολάου στη «μάχη των οκτώ» θα ανακατέψει ξανά την τράπουλα της τηλεθέασης και ότι ο δημοσιογράφος είναι αποφασισμένος να πάρει την… εκδίκησή του και τους τηλεθεατές πίσω. Άλλωστε, η φράση του δημοσιογράφου στο προχθεσινό δελτίο που είχε πει πως «στους άλλους, τους λίγους, που φοβούνται και ανησυχούν που το δελτίο του ALTER είναι πάλι εδώ, υποσχόμαστε να επιβεβαιώσουμε τους φόβους και τις ανησυχίες τους!» φαίνεται να επιβεβαιώνεται!.

Γρηγόρης Μελάς