Η Δήμητρα Κατσαφάδου στο Live News: «Στεναχωρήθηκα, τα έκαναν όλα γυαλιά καρφιά»

Δήμητρα Κατσαφάδου

"Αυτές οι κρέμες, κ. Ευαγγελάτο, φτιάχνονται με πολλή αγάπη και είναι σαν παιδάκια μου" εκμυστηρεύτηκε η Δήμτρα Κατσαφάδου

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η Δήμητρα Κατσαφάδου, το απόγευμα της Πέμπτης, για το πλιάτσικο που δέχθηκε σε κατάστημα που διατηρεί στην περιοχή του Περιστερίου.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού, η Δήμητρα Κατσαφάδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός που οποιοσδήποτε έχει ανάγκη του την προσφέρω και με μετρητά και με κοσμήματα. Μας άφησε άφωνους αυτό το περιστατικό. Βέβαια τώρα γελάμε και το διακωμωδούμε εδώ στην εταιρεία αλλά πραγματικά ήταν συγκλονιστική στιγμή γιατί έγινε στις 4 τα ξημερώματα όπως είδαμε στις κάμερες. Μετά από έναν απολογισμό που κάναμε με τις πωλήτριες του καταστήματος είδαμε ότι ήταν πάνω από 500 οι κρέμες που εκλάπησαν».

«Είναι μεγάλη η ψυχολογική ζημιά γιατί έχω τρία κορίτσια μέσα που σίγουρα θα θέλαμε να αποφεφχθούν τέτοια περιστατικά. Δηλαδή τώρα ελοχεύει ο κίνδυνος του φόβου γιατί, αν και το έκαναν τα ξημερώματα, ποτέ δεν ξέρεις».

«Ήταν όμως τίμιοι κλέφτες, μπορώ να πω, δεν ακούμπησαν ούτε ένα ευρώ! Η υλική ζημιά είναι σίγουρα η τζαμαρία αλλά αυτές οι κρέμες, κ. Ευαγγελάτο, φτιάχνονται με πολλή αγάπη και είναι σαν παιδάκια μου. Για αυτό στεναχωρήθηκα. Γιατί τα έκαναν όλα γυαλιά καρφιά και πήραν τους πιο «καλούς» κωδικούς λες και ήξεραν» συμπλήρωσε η Δήμητρα Κατσαφάδου το απόγευμα της Πέμπτης στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. «