Η δικαίωση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση σύνταξης του πατέρα της

Το κείμενο που ανάρτησε στο Facebook...

Με ένα κείμενο της στο Facebook και μια φωτογραφία από την ιστοσελίδα «Στόχος» η συγγραφέας και σεναριογράφος ζητά από τους φίλους να την στηρίξουν κοινοποιώντας την δικαίωση της σχετικά με την υπόθεση σύνταξης του πατέρα της και γράφει:

«ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ- ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ! Δυστυχως οι Κοινοποιήσεις της Δικαίωσης, θα ειναι συντριπτικά λογότερες από αυτές που αναπαρήγαγαν την λάσπη. Θερμά παρακαλώ τους φίλους που με στήριξαν στην εκστρατεία μίσους στο πρόσωπό μου από την ιστοσελίδα 'ΣΤΟΧΟΣ' που πρόσκειται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – να Κοινοποιήσουν και την Δημόσια Συγγνώμη τους για την οδύνη που μου προκάλεσαν τα οικτρά ψεύδη τους. Επισυνάπτω το κείμενο που ανάρτησαν την παραμονή της δικασίμου της αγωγής που είχα κάνει εναντίον τους.

ΤΙΤΛΟΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ σχετικά με την αγωγή που άσκησε εναντίον του «στόχου» η κα Έλενα Ακρίτα
Τα δημοσιεύματα του «στόχου» σχετικά με την σύνταξη που εισέπραττε η κα Έλενα Ακρίτα περιείχαν ανακρίβειες, οι οποίες οδήγησαν σε αδικαιολόγητα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και εκφράσεις, τις οποίες επιθυμούμε να ανασκευάσουμε δημοσιογραφικά και ηθικά. Τα στοιχεία που περιέχονται στην αγωγή που η κα Ακρίτα άσκησε κατά του «στόχου» ακριβώς εξαιτίας των δημοσιεύσεών του σχετικά με το θέμα, μας υποχρεώνουν να απολογηθούμε για κάθε σχόλιό μας, το οποίο περιείχε ηθικά αξιολογούμενες κρίσεις εις βάρος της κας Ακρίτα, καθώς προκύπτει ότι η κα Ακρίτα διαχειρίστηκε το νόμιμο δικαίωμά της με απόλυτα ηθικό τρόπο. Απολογούμεθα και θέτουμε στη διάθεση της κας Ακρίτα την συγγνώμη μας για ό,τι αρνητικό προκαλέσαμε στην ίδια και την οικογένειά της.

Υ.Γ. Περί Μάκη Βορίδη: Αφού ευχαριστήσω από καρδιάς την δικηγόρο μου Χριστίνα Παναγουλέα – για να μην ξεχνιόμαστε: το δικηγορικό γραφείο που ανέλαβε υπέρ του ΣΤΟΧΟΥ (συμφερόντων Χρυσης Αυγής) κι εναντίον μου είναι αυτό του Μάκη Βορίδη. Ασχολίαστο.»  

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ- ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ! …

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015