Η Δέσποινα Καμπούρη μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην νέα της εκπομπή

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της εκπομπής!

Πως αισθάνεστε με την καινούργια σας εκπομπή στο Σκάι;

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κάνω κάτι διαφορετικό από ό,τι έχω κάνει μέχρι σήμερα στην τηλεόραση…Είναι μια ενημερωτική εκπομπή που απαιτεί πολύ διάβασμα και μελέτη για να βγει. Νομίζω ότι οι τηλεθεατές μέσω της εκπομπής θα βρουν έξυπνους τρόπους για  να κάνουν πραγματικά τη ζωή τους καλύτερη και πιο εύκολη, χωρίς χρόνο για χάσιμο και ξοδεύοντας λίγα χρήματα.

Ήταν εύκολη η μετάβαση σε ένα καινούργιο κανάλι  και σε μια νέα εκπομπή;

Στην αρχή αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες και μάλιστα το είχα σχολιάσει και με τουσ συνεργάτες μου, λέγοντασ τουσ χαρακτηριστικά ότι είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει μέχρι σήμερα! Όσο περνάνε οι μέρεσ, βέβαια, μπαίνω στο κλίμα και στουσ ρυθμούς της εκπομπής.

Πως καταφέρνετε να συνδυάζετε τη δουλειά και τη μητρότητα που είναι κάτι πρωτόγνωρο για εσάς;

Επειδή ακριβώς είναι πολύ δύσκολη η εποχή για όλους μας, αισθανόμαι ειλικρινά πολύ τυχερή που έχω δουλειά και μάλιστα κάνω κάτι που μου αρέσει πολύ. Δουλεύω πολλές ώρεσ κάθε μέρα και εκτός από την εκπομπή στο Σκάι τρέχω και με την εφημερίδα και την εκπομπή του Θέμου που είμαι στο κοντρόλ. Νιώθω τύψεις που αποχωρίζομαι την κόρη μου αρκετ’ες ώρεσ σε καθημερινή βάση, αλλά την αφήνω σε καλά χέρια, αφού με βοηθάνε πολύ οι γιαγιάδες της. Τα Σαββατοκύριακα τουλάχιστον φροντίζω να τησ αφιερώνω όλο το χρόνο μου. 

Δείτε φωτογραφίες:

Η συνέντευξη δόθηκε στο περιοδικό » ΗΕLLO » και την Τζοβάννα Βλαχάβα

Διαβάστε ακόμη:

Καμπούρη: «Θα απελπιζόμουν μακριά από την τηλεόραση»

H πρεμιέρα της Δέσποινας Καμπούρη με…αγάπη από την AGB!

Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της Δέσποινα Καμπούρη!