Η Δέσποινα Καμπούρη αποχωρεί από το «Lifestyle»

Διαβάστε ποιος λόγος την οδήγησε σ' αυτή την απόφαση.

Οταν στην αρχή της σεζόν ακούσαμε την είδηση πως η Δέσποινα Καμπούρη είναι η νέα οικοδέσποινα του «Life Style», πολλοί έσπευσαν να πουν πως το Alter επέλεξε ένα πρόσωπο που δεν είχε μετρήσει πολλά χιλιόμετρα μπροστά από τις κάμερες και πως δεν ήταν σίγουροι για το αν η Δέσποινα θα τα κατάφερνε να σηκώσει όλο το τηλεοπτικό βάρος εκείνο, που οφείλει να σηκώσει στους ώμους της μία παρουσιάστρια ψυχαγωγικής εκπομπής.

Τελικά, η Δέσποινα δεν φοβήθηκε να τολμήσει… Ναι, δεν άκουσε τίποτα, ακολούθησε το ένστικτό της και άρπαξε την ευκαιρία που παρουσιάστηκε στον τηλεοπτικό της δρόμο και δεν της βγήκε σε κακό.

Η νεαρή παρουσιάστρια βούτηξε στα βαθιά τηλεοπτικά νερά και κατάφερε να το κερδίσει το στοίχημα, αλλά και τις εντυπώσεις. Με την γλύκα της, την φινέτσα της, την ευγένειά της, αλλά και την φρεσκάδα της (το έχει απόλυτη ανάγκη η τηλεόραση να ανανεώνεται με καινούργια πρόσωπα…) κατάφερε να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων και να χαρίσει στο «Life Style» μία πολύ δροσερή και ανανεωτική εικόνα.

Ετσι, μετά την σούπερ τηλεοπτική χρονιά που είχε η εκπομπή ,όλοι θεωρούσαν κάτι παραπάνω από σίγουρο, πως η Δέσποινα θα παρέμενε στο τιμόνι της και για δεύτερη χρονιά. Όμως, τα πράγματα δεν θα γίνουν έτσι… Και αυτό γιατί; Γιατί αποφάσισε να αποχωρήσει.

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να μην παραμείνει στο Alter και ο λόγος δεν είναι άλλος από το μωράκι της. Η Δέσποινα το σκέφτηκε, το ξανά σκέφτηκε και τελικά αποφάσισε να μην προσπαθήσει να συνδυάσει την μητρότητα με την… τηλε-παρουσίαση.

Ναι, σε αντίθεση με τις περισσότερες tv-persones που δεν το… αντέχουν ή φοβούνται να μείνουν μακριά από το γυαλί, η Δέσποινα αποφάσισε να αφοσιωθεί εξ ΄ολοκλήρου στο μωράκι της που με τόση λαχτάρα περιμένει και να αφήσει τα τηλεοπτικά της σχέδια για λίγο αργότερα.

«Η αλήθεια είναι πως όντως του χρόνου δεν θα βρίσκομαι και πάλι στο «Life Style»…», λέει η Δέσποινα και συνεχίζει:

«Θέλω να αφιερωθώ εξ ΄ολοκλήρου στο μωράκι μου… Ετσι, είχα μία συζήτηση με τους ανθρώπους του καναλιού σε πολύ καλό κλίμα, τους εξήγησα τις σκέψεις μου, κατάλαβαν οι άνθρωποι τις ανησυχίες μου και αυτή την στιγμή τις προτεραιότητές μου και έτσι καταλήξαμε στο να λύσουμε από κοινού την συνεργασία μας.»

– Πάντως η χρονιά που πέρασε ήταν μακράν η καλύτερη για το «Life Style» και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το κανάλι. Το κέρδισες το τηλεπτικό στοίχημα από πλευράς εντυπώσεων…

– Θέλω να πιστεύω κι εγώ πως τα πήγαμε καλά και η αλήθεια είναι, πως τα πέρασα υπέροχα. Ηταν μία όμορφη χρονιά για μένα… Ομως, από την στιγμή που ήρθε το μωράκι μου στην ζωή μου, άλλαξαν τα δεδομένα και δεν θέλω αυτή την στιγμή ούτε να πιεστώ, ούτε να αγχωθώ για οτιδήποτε άλλο που δεν έχει να κάνει με το μωρό. Ετσι είπα να μείνω για κάποιο διάστημα εκτός και στην συνέχεια βλέπουμε…

Συμπέρασμα; Το… σαφάρι της τηλε-αναζήτησης νέας οικοδέσποινας για το «Life Style», μόλις ξεκινά !  

Νάνσυ Νικολαΐδου