Η Χριστίνα Πολίτη αποκαλύπτει τον παρουσιαστή του πρωινού στο Mega!

Διαβάστε όλα όσα αποκαλύπτει...

H Χριστίνα Πολίτη, με κείμενο που δημοσιεύεται στο site της cosmopoliti.com, επιβεβαιώνει όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα ανεπίσημα. Είναι οριστικό, η Ντορέττα Παπαδημητρίου «έκλεισε» με το Mega για την παρουσίαση της νέας πρωινής εκπομπής, την ερχόμενη σεζόν.

Το κείμενο στο site της Χριστίνας Πολίτη:

«Οι συζητήσεις είχαν αρχίσει πριν αρκετό καιρό, όμως μόλις την περασμένη Παρασκευή έγινε η συμφωνία. Το πρωϊνό του Μega, μετά το επιτυχημένο «Mega Mε Μία», αλλάζει την καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών, δοκιμάζοντας ένα πρόγραμμα πιο κοντά στη γυναίκα, με ρουμπρίκες και θεματολογία για ομορφιά, μόδα και χρηστικά γυναικεία θέματα. Ως παρουσιάστρια, επέλεξε τη Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία ανήκει στα γερά χαρτιά στο ψυχαγωγικό τομέα του καναλιού.

Το κανάλι ψάχνει να ενισχύσει την εκπομπή με δύο ακόμα γυναικείες παρουσίες, ενώ θα υπάρξει ριζική αλλαγή στο πρωϊνό που θα ξεκινήσει από το σκηνικό. Για άλλη μια φορά το σκηνικό θα το επιμεληθεί η Μαίρη Τσαγκάρη ενώ τα δοκιμαστικά για να συμπληρωθεί η ομάδα του πρωϊνού θα αρχίσουν μεςτά τις 20 Αυγούστου. Η Ντορέττα προς το παρόν απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Εμείς να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο της ξεκίνημα».