Η Χριστίνα Μουστάκα στο TRACTION

Σήμερα στις 14:30 στον ΣΚΑΙ.

Το «Traction» και ο Κώστας Στεφανής, παρουσιάζουν ένα νέο μοντέλο αυτοκινήτου με τη βοήθεια της Χριστίνας Μουστάκα την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 14.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Η εκπομπή φιλοξενεί τη Χριστίνα Μουστάκα και το νέο Opel Astra που πρόσφατα έφτασε στη χώρα μας!

Τα θέματα της εκπομπής αναλυτικά:

Mercedes A-Class
Η Mercedes ανανέωσε την A-Class, μετά από τρία χρόνια παρουσίας. Το αυτοκίνητο που έκανε την εταιρεία με το αστέρι πιο προσιτή και σε νεαρότερες ηλικίες, είναι εδώ, ανανεωμένο και έτοιμο να συνεχίσει την πορεία που έχει χαράξει μέχρι σήμερα.

Vespa
Η ζωή έχει δείξει ότι πολλές φορές η ιστορία επαναλαμβάνεται. Αυτή τη φορά επαναλαμβάνεται για καλό, αφού η Vespa παρουσιάζει την αγαπημένη GTS 250, σε προσιτή τιμή.

Toyota Avensis
Το νέο Toyota Avensis είναι εδώ, διατηρώντας τα στοιχεία που το έχουν κάνει ξεχωριστό για το αγοραστικό κοινό. Ο Θωμάς και η Ινώ ετοιμάζονται για ταξίδι με το Avensis που χρησιμοποιεί για πρώτη φορά κινητήρα 1.6 Diesel, καθώς επίσης και το νέο έξυπνο τεχνολογικό σύστημα Toyota Safety Sense.

VW Touran
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και η VW παρουσιάζει τη νέα έκδοση του ήδη επιτυχημένου Touran, που κρατάει ψηλά τη σημαία της γερμανικής εταιρείας στην κατηγορία των πολυμορφικών οχημάτων.