Η χειρότερη Παρασκευή για το MEGA – Κωστόπουλος και Αμάρτημα χάθηκαν στο Τούνελ!

Η μεγάλη μάχη της τηλεθέασης!

Τελικά η μεγάλη μάχη της τηλεθέασης γίνεται τα βράδια της Παρασκευής! Χθές λίγο μετά τις 21:00 τα κανάλια έβαλα τα δυνατά τους για να κερδίσουν τους τηλεθεατές με το πρόγραμμα τους, όμως νικητής με τεράστια διαφορά ήταν μόνο ένα κανάλι!

Ευτυχώς το κανάλι του Αμαρουσίου έχει και τον Σουλειμάν και το βγάζει ασπροπρόσωπο, αφού πάντα καταφέρνει να κερδίζει την τηλεθέαση από τους αντιπάλους! Χθές η ιστορική τουρκική σειρά του ΑΝΤ1 έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 27,2%, ενώ αμέσως μετά το «Gray's Anatomy» μείωσε την τηλεθέαση στο 12,8%.

Ώρα 23:00 και στον Alpha αρχίζει το «Φώς στο τούνελ» απέναντι από το «Αμάρτημα της μητρός μου» και το «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου! Η μαγάλη ανατροπή είναι γεγονός αφού η Αγγελική Νικολούλη κατάφερε να κερδίσει όλα τα απέναντι προγράμματα βυθίζοντας Mega και Star σε μονοψήφια νούμερα!

Το 'Φωσ στο τούνελ» έκανε τηλεθέαση 31,3% ενώ το ολοκαίνουριο 2ο επεισόδιο της σειράς «Το αμάρτημα της μητρός μου» μόλις 16,6%. Λίγο αργότερα το Βράδυ του Πέτρου Κωστόπουλου σημείωσε τηλεθέαση 15,3%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιοι έβαλαν τα γκολ τηλεθέασης την Πέμπτη;