Η χαρά των Καραμεροχαριτάτων και η λύπη της Μενεγάκη

Το ραβασάκι της Nielsen προκαλεί ευχαρίστηση σε ορισμένους που διαπιστώνουν ότι οι κόποι και οι προσπάθειές τους επιβραβεύτηκαν ενώ σε κάποιους άλλους προκαλεί στεναχώρια και νεύρα καθώς βλέπουν τα νούμερα τηλεθέασης των εκπομπών τους πεσμένα. Το θέμα είναι αν θα το παλέψουν ή θα ρίχνουν τις ευθύνες σε άλλους με κίνδυνο πολλές φορές να υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις στην επαγγελματική τους πορεία.
 
Οι Καραμεροχαριτάτοι πάντως το παλεύουν. Προσπαθούν καθημερινά να χτίσουν την εκπομπή τους και να κερδίσουν ξανά τους τηλεθεατές. Χθες λοιπόν οι κόποι τους επιβραβεύτηκαν αφού η εκπομπή «10 με 1 Μαζί» ανέβασε τα ποσοστά τηλεθέασής της ξεκαθαρίζοντας την απόσταση με την Ελένη Μενεγάκη. Βέβαια ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς ενώ είναι σίγουρο πως κι η Ελένη δεν θα αφήσει τον «Καφέ» της να ξεφουσκώσει εντελώς…
 
Στο γενικό σύνολο τηλεθέασης λοιπόν το «Πρωινό Mou» του MEGA με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά τερμάτισε πρώτο με 22,5 αφήνοντας τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο στο 15,4. Στην τρίτη θέση με χαμηλά ποσοστά και δικαιολογημένα στεναχωρημένη βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη 10,5.

Να σημειώσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι τηλεθεάσεων από τις 10 έως τη 1 και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους των εκπομπών στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν τους δημοσιοποιήσει η Nielsen.
 
Γρηγόρης Μελάς