Η χαρά και το… τρέξιμο της Ναταλίας Γερμανού!

Οι υποχρεώσεις της παρουσιάστριας

Άλλωστε, όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές, η εκπομπή σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις και μέσα στην… ξεραΐλα του σαββατοκύριακου κρατά καλή συντροφιά στους τηλεθεατές. Χθες λοιπόν, στη συνάντηση που είχε ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος του ALPHA Κριστόφ Μάινους με τη Ναταλία Γερμανού, της ανακοίνωσε τη συνέχεια της εκπομπής της και γι’ αυτή τη σεζόν.

Μάλιστα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και, όπως καταλαβαίνετε αρχίζει το τρέξιμο της προετοιμασίας καθώς σκοπός των υπευθύνων του σταθμού είναι η εκπομπή να βγει δυναμικά και να δικαιώσει την απόφασή τους να την συνεχίσουν ξεπερνώντας τις οικονομικές δυσκολίες. Έτσι, από σήμερα η Γερμανού μαζί με τους συνεργάτες της άρχισε να σκέφτεται θέματα αλλά και καλεσμένους για την εκπομπή της που σε λίγες μέρες θα κάνει πρεμιέρα.

Μέσα στη μέρα μάλιστα θα ξέρει αν στο πλάι της θα είναι και η Σίσσυ Χρηστίδου που έχει ραντεβού με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ALPHA. Αν λοιπόν όλα πάνε καλά σε αυτό το ραντεβού και οι δύο πλευρές συμφωνήσουν, τότε και η Σίσσυ θα πέσει με τα μούτρα στη δουλειά!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αύριο θα αποφασιστεί και ποιοι άλλοι θα είναι μαζί τους «Μες στην καλή χαρά» ώστε όλοι μαζί να προετοιμαστούν για τη μάχη της τηλεθέασης που θα δίνουν κάθε σαββατοκύριακο.

Γρηγόρης Μελάς