Η… άτυπη «κόντρα» Κιβάντς – Κενάν

Διαβάστε λεπτομέρειες

Το περιοδικό Elle διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αυτή την φορά στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στο πολιτιστικό κέντρο «Esma Sultan», τα βραβεία για για τους πιο καλοντυμένους ηθοποιούς της Τουρκίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι σημαντικότεροι ηθοποιοί και όχι μόνο, αφού η άποψη των αναγνωστών του περιοδικού έχει βαρύνουσα σημασία και πολλές φορές διαμορφώνει τα στυλιστικά trends. Οι υποψηφιότητες ήταν γνωστές αρκετές μέρες πριν την βραδιά του τελικού και όλοι περίμεναν να μάθουν ποιος γόης θα κατακτήσει το πρώτο ανδρικό βραβείο. Μάλλον όμως ήταν γνωστά και τα αποτελέσματα αφού στην τελετή προσήλθε μόνο ο μετέπειτα νικητής, ο πρωταγωνιστής του «Μενεξέ», Κιβάντς Τατλιτούγκ. Τον Ιμιρζαλίογλου μην τον είδατε….

Για το πρώτο γυναικείο βραβείο μονομάχησαν η Τσανσού Ντερέ του «Εζέλ» και η Μπερέν Σάατ, παρτνέρ του Κιβάντς στην σειρά «Ask -i memnu», την οποία πρόκειται να δούμε τον χειμώνα από τον ΑΝΤ1. Άπραγη δεν έφυγε από τον διαγωνισμό και η Μπαχάρ- Σεντέβ Αβτσί, η οποία ψηφίστηκε ως fashion icon λόγω των τολμηρών της στυλιστικών επιλογών.

ΠΗΓΗ: TVZAPPING