Η απολογία του 21χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο! [vid]

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις και τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το θάνατο της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Η Ελένη Τοπαλούδη βρέθηκε νεκρή στα βράχια παραλίας στο νησί και οι αποκαλύψεις για το έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη.

Μετά την προανακριτική κατάθεση του 19χρονου Αλβανού, το φως της δημοσιότητας βλέπει η απολογία του 21χρονου Ροδίτη. Ο 21χρονος κατηγορούμενος έλυσε τη σιωπή του για τη δολοφονία της φοιτήτριας και περιέγραψε το στυγερό έγκλημα από τη δική του οπτική γωνία

Η εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ παρουσίασε την απολογία του 21χρονου. Μέσα από αυτή, ο Ροδίτης, γόνος γνωστής οικογένειας του νησιού, αρνείται κάθε εμπλοκή στη δολοφονία της κοπέλας. Τα ρίχνει όλα στον 19χρονο Αλβανό και υποστηρίζει πως εκείνος, περιγράφει τις δικές του πράξεις ως δικές του. Υποστηρίζει πως ο συγκατηγορούμενός του χτύπησε την άτυχη φοιτήτρια και αποφάσισε να την πετάξει στα βράχια όπου βρέθηκε νεκρή.

Τονίζει πως υπήρξε νωρίτερα παρεξήγηση μεταξύ του 19χρονου και της 21χρονης. Όπως λέει, “τα λόγια που του είπε σε εμένα προκάλεσαν χαμόγελα αλλά σε εκείνον οργή”. Τη χτύπησε και η Ελένη Τοπαλούδη σωριάστηκε στο πάτωμα. “Εγώ του είπα να ειδοποιήσω ασθενοφόρο αλλά εκείνος μου είπε να μην τολμήσω. Με απείλησε πως αν μιλούσα θα έβαζε συγγενείς του να με καθαρίσουν. Πίστευε πως η Ελένη Τοπαλούδη ήταν ήδη νεκρή.”

“Εγώ ήμουν σε κατάσταση σοκ και φόβου. Την έβαλε στη θέση του συνοδηγού τυλιγμένη με ένα σεντόνι και εγώ κάθισα στην καρότσα. Όταν φτάσαμε την έβγαλε από το αυτοκίνητο και ενώ νόμιζα πως θα την αφήσει στην άκρη την πέταξε στη θάλασσα. “Αυτό ήταν” μου είπε και συνέχισε “τώρα ξέχασε το συμβάν και μην τολμήσεις να πεις τίποτα σε κανέναν”

Όπως λέει ο 21χρονος στη συνέχεια επέστρεψαν στο διαμέρισμα και καθάρισαν. “Ήταν ψυχρός και απόμακρος. Είχε αφήσει υπονοούμενο ότι αν δεν κάνω ό,τι λέει, θα έχω την τύχη της κοπέλας. Επειδή είναι γνώστης πολεμικών τεχνών φοβήθηκα. Μέχρι και σήμερα είμαι σε κατάσταση σοκ” λέει μεταξύ άλλων ο 21χρονος.

Δες το video της εκπομπής “Μαζί σου”…