Η…απολογία της Δούκισας, ο Νότης και μια πολύ καλή εκπομπή

Πολύ καλά ποσοστά τηλεθέασης πήρε η Δούκισα Νομικού

Με μια διάθεση…απολογητική ξεκίνησε την εκπομπή της η Δούκισα Νομικού. Πανέμορφη, λαμπερή, με πολύ ωραία θέματα, αλλά χθες μου άρεσε και για τη σιγουριά, το ύφος της και τον τσαμπουκά της. Είτε ήταν δικά της λόγια αυτά που είπε στην αρχή, είτε όχι, μας έπεισε ότι έτσι θα τα έλεγε ούτως ή άλλως. Αν ήταν μια ζωντανή εκπομπή, την ώρα που καιγόταν το Σύνταγμα και έβγαινε να μας μιλήσει για τον Τζορτζ Κλούνει και τα fashion shows, τότε, ναι, θα έπρεπε να απολογηθεί ή να πατήσει πόδι και να μην κάνει εκπομπή, όπως έκαναν πριν λίγες ημέρες οι εξαιρετικοί Φώτης και Μαρία.

Όμως, το «Lifestyle» είναι μια εκπομπή που σε πείσμα των καιρών και των ελάχιστων εγχώριων «stars», τόσα χρόνια τα πηγαίνει περίφημα και παρουσιάζει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και για αυτό το λόγο το παρακολουθούμε. Για να ξεφύγουμε, να γελάσουμε, να μυθοποιήσουμε -ή και το αντίθετο-, να «χορτάσουμε»  αυτούς που θαυμάζουμε, να ξεχάσουμε λίγο τις σκοτούρες. Οπότε, η απολογία δεν ήταν απαραίτητη, εκτός μόνο αν προήλθε από την εσωτερική ανάγκη της λαμπερής παρουσιάστριας να δείξει ότι πατάει στη γή. Και το κατάφερε:  »Αυτές τις εποχές που είναι όλα τόσο δύσκολα, που κολλάει το lifestyle»; Η Δούκισα Νομικού απάντησε ορθά κοφτά και ειλικρινά : «Εμείς ποτέ δεν είπαμε ότι θα σας ενημερώσουμε. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να σας κάνουμε να ξεχαστείτε λιγάκι…»

Δείτε τι είπε η Δούκισα


Σε ό,τι αφορά στα ποσοστά τηλεθέασης του «Lifestyle» η όμορφη Δούκισα τα πήγε εξαιρετικά για ακόμα ένα Σάββατο σημειώνοντας ποσοστό 12,6%, ενώ μάλιστα από τις 21:30 ως τις 21:45 ήταν πρώτη από όλα τα κανάλια με 15,3%. Ήταν η ώρα που έπαιξε το ρεπορτάζ με τη συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη, ενώ τα άλλα κανάλια είχαν ως επι το πλείστον ταινίες. Ακόμα και…πολυπαιγμένος ο Νότης κάνει νούμερα! Δύσκολοι καιροί για lifestyle, αλλά η Δούκισα και η έμπειρη ομάδα της τα καταφέρνουν περίφημα!

Λάμπρος Κωνσταντάρας