Η αποκάλυψη του Μάρκου Σεφερλή για την συνεργασία – έκπληξη που του έχει προτείνει το Mega!

Ο αγαπημένος κωμικός βρέθηκε σήμερα στο "Μελέτησέ το" και έκανε μία σημαντική αποκάλυψη σε σχέση με τις επαφές που έχει αυτή την εποχή με τους ανθρώπους του Μεγάλου Καναλιού!

Στη… μεσημεριανή μελέτη είπε να το ρίξει σήμερα ο Μάρκος Σεφερλής και έτσι δέχτηκε την πρόσκληση της Ελεονώρας και βρέθηκε στο «Μελέτησέ το».

Ο Μάρκος πάντα με το χαμόγελο στο στόμα και με πολύ καλή διάθεση, μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για την ολοκαίνουργια επιθεώρησή του «ΜΑΜΑ ΜΙΑ», ενώ η συζήτηση δεν άργησε να έρθει και στα τηλεοπτικά, μιας και Mega, αλλά και ΑΝΤ1, σφάζονται στην ποδιά του!

Βλέπετε, και τα δύο κανάλια τον έχουν πλησιάσει, προκειμένου να δεχτεί να ενταχθεί στα νέα σόου που ετοιμάζουν «Just the two of us» και «Your Face Sounds Familiar» , αντίστοιχα. Μάλιστα, ο Μάρκος δεν δίστασε να αποκαλύψει σε ποιο από τα δύο πιθανότατα θα πει τελικά το «ναι», αλλά δεν σταμάτησε μόνο εκεί, μιας και μας γνωστοποίησε και ένα γενικότερο τηλεοπτικό… come back που σκέφτεται να κάνει!

Ο αγαπημένος ηθοποιός είπε πως σκέφτεται να πει το «ναι» τελικά στο «Just», μιας και πιστεύει πως δεν θα έχει για εκείνον μεγάλο ενδιαφέρον το «Your Face» από την στιγμή που ανήκει στην κατηγορία εκείνη των καλλιτεχνών που μεταμορφώνονται συνέχεια και δεν σταμάτησε εκεί.

Ο Μάρκος αποκάλυψε πως βρίσκεται με το Mega σε μία συζήτηση για μία γενικότερη, αποκλειστική τηλεοπτική συνεργασία, η οποία φυσικά θα έχει να κάνει με την επόμενη σεζόν. Ο Μάρκος δήλωσε πως σχεδιάζουν με το Mega του χρόνου να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να κάνουν ένα Megaλο, λαμπερό, εβδομαδιαίο σόου, το οποίο φυσικά θα φέρει την ιδιαίτερη υπογραφή του Μάρκου Σεφερλή!

Νάνσυ Νικολαΐδου