Η αποκάλυψη για την Άντζελα Δημητρίου και τους πλούσιους Άραβες!

«Ποιος κρατάει τους Άραβες τώρα…».

Απίστευτες ιστορίες από τη νυχτερινή Αθήνα «πρωταγωνιστούν» στο συγκλονιστικό βιβλίο για τη ζωή της Πόλυς Πάνου με τίτλο «Η αρχόντισσα», που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες στα βιβλιοπωλεία και αποτελεί έκδοση της Λαϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας «Εν-Χορδώ».

Ο συγγραφέας Κώστας Παπασπήλιος, ύστερα από μεγάλη έρευνα στο προσωπικό και το επαγγελματικό περιβάλλον της θρυλικής τραγουδίστριας, φέρνει στο φως άγνωστα περιστατικά, μπροστά και πίσω από τα φώτα της λαμπερής καλλιτεχνικής πορείας της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2013. Αποσπάσματα από το βιβλίο δημοσίευσε η εφημερίδα “Espresso”.

«Το 1978, όταν τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο Νεράιδα με την Τζένη Βάνου, μαζί τους στο σχήμα ήταν και η Άντζελα Δημητρίου, που τότε έκανε τα πρώτα βήματά της στο τραγούδι. Το κέντρο είχε πολλούς Άραβες πελάτες, στους οποίους η μετέπειτα «λαίδη» του τραγουδιού είχε μεγάλο σουξέ.

«Όταν η Άντζελα έβγαινε στην πίστα -απίθανο κορμί, σχεδόν γυμνό μέσα σ' ένα διαφανές ένδυμα- ήταν σαν να 'πεφταν όλα τα βεγγαλικά της Λαμπρής. Από κάτω, πλήθος πλούσιοι Άραβες παραληρούσαν στα θέλγητρά της. Κάθε φορά που ήταν να βγει στο πρόγραμμα, η Πόλυ έστελνε από τα καμαρίνια την πολύ καλή φίλη της, τη Βαγγελίτσα. “Πήγαινε να δεις, σε παρακαλώ, πώς τα πάει στην πίστα η Άντζελα”. Όταν έπαιρνε ραπόρτο ότι σάρωνε, εκρηκτική, αισθησιακή, χαμογελούσε με νόημα. “Ποιος κρατάει τους Άραβες τώρα!” έλεγε η Πόλυ Πάνου» αναφέρει ο συγγραφέας του βιβλίου».