Η απάντηση της Ζέτας Δούκα για τα 8,000 ευρώ

Πόσα χρήματα ζήτησε τελικά για να κάνει guest εμφάνιση στη σειρά "Το Αμάρτημα της Μητρός μου";

Πριν από μερικές μέρες, διαβάσαμε στο TV ΖΑΠΙΝΓΚ για τις συζητήσεις που έκανε η γνωστή πρωταγωνίστρια με τους συντελεστές της σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα, για να συμμετάσχει σε δύο επεισόδια. Σύμφωνα με το περιοδικό, οι συζητήσεις ναυάγησαν επειδή η Ζέτα Δούκα ζήτησε 8,000 ευρώ ως αμοιβή.

Η ίδια όμως, δίνει τη δική της απάντηση μέσω της ηλεκτρονικής έκδοσης του περιοδικού: »Ναι, πράγματι συζήτησα για ένα σπέσιαλ γκεστ στο Αμάρτημα της μητρός μου, αλλά όταν έφτασε η όλη συζήτηση στα χρήματα δεν τα βρήκαμε και έτσι δεν έκλεισα στην δουλειά…Υπήρχε μια πρόταση για το πακέτο των δυόμιση περίπου επεισοδίων τα οποία θα διαρκούσαν για πάνω από δέκα μέρες, που δεν με κάλυψε οικονομικά.Ήταν περίπου τα μισά από τα χρήματα που ζήτησα που πράγματι ήταν κοντά στις 7,500ευρώ. Δεν ζήτησα οκτώ για το καθένα…».

Η Ζέτα Δούκα διευκρινίζει: «Θα ήταν κουτό σε τέτοιες εποχές να ζητούσα ένα τέτοιο ποσό για το καθένα επεισόδιο…Ζήτησα 7,500 για τα δυόμιση επεισόδια τα οποία θα γυρίζονταν σε δέκα περίπου ημέρες -το τονίζω αυτό γιατί ο κόσμος φαντάζεται ότι ένα επεισόδιο μπορεί να γυριστεί σε μια-δύο ημέρες- και δεν κλείσαμε…».

Διαβάστε ακόμα:

Πόσα χρήματα ζήτησε η Ζέτα Δούκα για να παίξει σε δύο επεισόδια της σειράς του Ρήγα;

Πόσα χρήματα θα δίνει η Μαριέττα Χρουσαλά στη νταντά του παιδιού της;

Ξεσπάει πασίγνωστη αστρολόγος: «Δεν έχω βγάλει λεφτά στο εξωτερικό»!

Ποιος παρουσιαστής δέχτηκε μείωση στο μισθό του για να μην απολυθούν οι συνεργάτες του;