Η απάντηση της Μαρίας Μπεκατώρου για την σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Όταν πήγα στην εκπομπή, δεν πήγα για να είμαι πάνω από τον Γρηγόρη, αλλά ούτε και από κάτω του».

Συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα και τη Σοφία Χουντάση έδωσε η Μαρία Μπεκατώρου που μίλησε μεταξύ άλλων για τα Καρντάσιανς, αλλά και για την σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Διαβάζω ότι φεύγεις από τα Καρντάσιανς και ότι έχεις τσακωθεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τελικά, τι συμβαίνει;

Τίποτα δεν ισχύει. Με τον Γρηγόρη είμαστε μια χαρά, όπως και με τον Σταρόβα. Δεν είπα ποτέ ότι θα φύγω από την εκπομπή, το αντίθετο. Χαίρομαι που είμαι εκεί, έχουμε ωραίους καλεσμένους και πάμε καλά σε τηλεθέαση. Δεν ξέρω ποιος και γιατί τα γράφει αυτά. Αρρώστησα δυο φορές και δεν μπορούσα να βγω στον αέρα. Την πρώτη φορά πήγα στο κανάλι αλλά είχα γαστρεντερίτιδα και την άλλη μου το απαγόρευσε ο γιατρός και έκατσα σπίτι. Με τον Γρηγόρη είναι εξαιρετικές οι σχέσεις μου, θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του με μεγάλη χαρά.

Θα συνεχιστεί η εκπομπή και του χρόνου;

Δεν ξέρω ακόμα γιατί δεν έχουμε ενημέρωση, αλλά προσωπικά θα συνέχιζα με μεγάλη χαρά.

Πολλοί έχουν πει ότι την εκπομπή την παίρνει όλη πάνω του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και δεν σας αφήνει να μιλάτε πολύ.

Δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Ο Γρηγόρης είναι ένας παρουσιαστής που από τη φύση του μιλάει πολύ. Όταν πήγα στην εκπομπή, δεν πήγα για να είμαι πάνω από τον Γρηγόρη, αλλά ούτε και από κάτω του. Δεν μετράω τις λέξεις του. Είμαστε μια παρέα, ωστόσο σέβομαι το γεγονός ότι ο Γρηγόρης έχει μεγαλύτερη εμπειρία, κάτι που αποδεικνύουν και οι μεγάλες τηλεοπτικές του επιτυχίες. Ξέρει που και πως να οδηγήσει μια συζήτηση με τους καλεσμένους.