Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου για… την μπριζόλα γάλακτος

Δείτε τι απάντησε η παρουσιάστρια

Ο εκδότης του «Down Town» πληροφορήθηκε στις διακοπές του στην Πάρο για μία παρέα 4 γυναικών στο νησί- δυο εκ των οποίων είναι από το χώρο της τηλεόρασης- οι οποίες έχουν γίνει ανέκδοτο…

Ο λόγος; Οι κοπέλες είχαν πάει για φαγητό και παρήγγειλαν μπριζόλες γάλακτος. Μία από αυτές έτρεξε στην κουζίνα για να αλλάξει αμέσως το πιάτο της λέγοντας: «Εγώ τη δική μου μπριζόλα δεν την θέλω με γάλα»! Η ατάκα όπως κατέληξαν στο δελτίο του STAR ανήκει στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια έσπευσε να απαντήσει, ενοχλημένη και στεναχωρημένη από τον τρόπο που την αντιμετώπισαν οι συνάδελφοί της, μέσω του Facebook της:

«Μάλιστα….στο δελτίο του star ειρωνευονται τις..υποτιθέμενες διακοπές μου στην πάρο κ υποτιμούν τη νοημοσύνη μου…απλά να ενημερώσω ότι δεν πήγα ποτε στην παρο διακοπές κ γνωρίζω Πολυ Καλά τι παει να πει…μπριζολα γάλακτος…ωραίο ρεπορτάζ…κρίμα!!!ευχαριστω Πολυ αγαπημένοι μου συναδερφοι…….»

Ενώ μερικές ώρες αργότερα ενημέρωσε ξανά το προφίλ της γράφωντας:
«Παιδιά δε μ αρέσουν κάποια κακεντρεχη σχόλια που κάνετε….απλά ένιωσα θιγμενη κ στενοχωρημένη…κάποιοι ευγενικοί συναδερφοι επικοινώνησαν μαζι μου…ας λήξει εδω το θέμα….ευχαριστω Πολυ!!»

Δείτε το σχετικό βίντεο: