Η απάντηση Τατσόπουλου για τη …μισή Αθήνα: «Θα ήταν καμάρι μου αν ήμουν αδερφή»!

"Κοιμήθηκα ομοφυλόφιλος και ξύπνησα ομοφοβικός"!

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με την περιβόητη δήλωσή του «έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα», ο Πέτρος Τατσόπουλος έδωσε την απάντησή του σήμερα το πρωί, μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

«Το πολιτικό μου γραφείο δεν έβγαλε δελτίο τύπου να λέει: έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα! Δεν ήταν αυτή η σημασία της φράσης αυτής…», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εξηγώντας ότι ήταν μέρος ενός μεγαλύτερου κειμένου, απομονώθηκε και άλλαξε τελείως το νόημά της.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος είπε πως η ιστορία αυτή με τις δηλώσεις του περί ομοφυλoφίλων πάει πίσω ενάμιση χρόνο πριν «στο 1821 και στο αστείο που έγραψε στο facebook κάποιος ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν gay. Αυτό αποδώθηκε σε μένα και το σκεπτικό που ακολούθησε ήταν …το είπε επειδή κι αυτός ήταν gay».

Για την απάντησή του στη Χρυσή Αυγή ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κοιμήθηκα ομοφυλόφιλος για την Χρυσή Αυγή και ξύπνησα ομοφοβικός για τους συντρόφους μου! Θα ήταν καμάρι μου να ήμουν αδερφή! Δεν είμαι ομως! Αν πριν μερικά χρόνια έλεγες «το ξέρει και η κουτσή Μαρία», δεν θα σε εγκαλούσαν την άλλη μέρα ούτε οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα, ούτε όλες οι Μαρίες του κόσμου. Δεν θα προλάβαινα να πηδήξω τη μισή Αθήνα ούτε αν πήγαινα με την ταχύτητα του φωτός»!

Δείτε το βίντεο:

http://www.youtube.com/embed/3N1U09vS40w

Διαβάστε ακόμα:

Σπουδαία ηθοποιός δηλώνει: Ο Τατσόπουλος έγινε σούργελο!

Η μαρτυρία ηλικιωμένης γυναίκας που πέρασε από το κρεβάτι του Τατσόπουλου

Το μήνυμα του Αντώνη Κανάκη για τους ομοφυλόφιλους

Οι «Ράδιο Αρβύλα» ετοίμασαν χάρτη για να ξέρουν οι τηλεθεατές που κινείται ο Πέτρος Τατσόπουλος!

Το ξέσπασμα Σκορδά για Τατσόπουλο – Δεν επέτρεψε να παίξει το βίντεο!

Τατσόπουλος: «Οι Χρυσαυγίτες λένε λούγκρες γιατί δεν μπορούν να πουν πάνω από τρεις συλλαβές…»!