Η Άννα Φόνσου αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν, δεν ανακατευόταν σε κουτσομπολιά»

Άννα Φόνσου

Ο καλλιτεχνικός και πολιτικός κόσμος λέει το δικό του αντίο στη σπουδαία ηθοποιό.

Θλίψη σκόρπισε στο καλλιτεχνικό κόσμο, η είδηση πως η Άννα Παναγιωτοπούλου δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Η σπουδαία ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή το πρωινό του Μεγάλου Σαββάτου (4/5) και οι συνάδελφοί της είχαν να πουν μόνο καλά λόγια, είτε συνεργάστηκαν μαζί της είτε απλά την γνώριζαν.

«Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν μία γυναίκα που είχε δοθεί σε αυτό που έκανε, δεν της φαινόταν αλλά είχε δοθεί ψυχή τε και σώματι», δηλώνει η Άννα Φόνσου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ανήμερα του Πάσχα (5/5) για την εκλιπούσα συνάδελφό της.

«Δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν, δεν ανακατευόταν ποτέ σε κουτσομπολιά και αηδίες. Ήταν ένας γνήσιος θεατράνθρωπος», καταλήγει στο μήνυμά της η σπουδαία ηθοποιός.

Λίγο νωρίτερα ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έστειλε το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα στην Άννα Παναγιωτοπούλου, γράφοντας στο Instagram: «Αντίο, Άννα. Σου χρωστάω τόσα πολλά. Άνοιξες τις φτερούγες σου και μας ανάθρεψες και τώρα τις άνοιξες για να πετάξεις στο φως. Στο καλό! Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου».

Τη δική της ανακοίνωση για τον θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού εξέδωσε και η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, αναφέροντας: «Η απώλεια της Άννας Παναγιωτοπούλου μας γεμίζει θλίψη αλλά και ευγνωμοσύνη για όσα μας προσέφερε από τη σκηνή και την οθόνη πάνω από μισό αιώνα. Διέγραψε μία γόνιμη και δημιουργική πορεία, στην οποία ξεδίπλωσε το πηγαίο ταλέντο της σε ένα ευρύτατο ρεπερτόριο, αφήνοντας πάντοτε έκτυπο και απόλυτα προσωπικό το δικό της στίγμα».