Η Άννα Χατζησοφιά ζητά συγγνώμη για την ανάρτηση που προκάλεσε σάλο

Άννα Χατζησοφιά

«Άστοχη» και «αποτυχημένη» παραδέχτηκε πως ήταν η ανάρτησή της πως… αν ήταν 16 ετών ίσως και να μην ένοιαζε να παρτάρει ακόμη κι αν αυτό σήμαινε ότι θα «πέθαναν οι γέροι». Ο λόγος για την Άννα Χατζησοφιά που ζήτησε συγγνώμη για την ανάρτηση που προκάλεσε σάλο.

Όλα έγιναν όταν η Άννα Χατζησοφιά θέλησε μέσω twitter να σχολιάσει τις εικόνες από τα κορονοπάρτι στην Κυψέλη, το Περιστέρι και πολλές άλλες περιοχές. Η ανάρτησή της προκάλεσε αντιδράσεις και το απόγευμα της Τρίτης ζήτησε συγγνώμη με νέα της ανάρτηση, μέσω Facebook.

Όπως έγραψε η Άννα Χατζησοφιά, δεν ήταν αυτό που ήθελε να πει με την ανάρτησή της αλλά παρεξηγήθηκε.

«Ήτανε προφανώς άστοχη η χθεσινή ανάρτηση μου. Ζητώ συγνώμη εάν άθελα μου προσέβαλα κάποιους. Ήταν ένα αποτυχημένο αλλά ειρωνικό σχόλιο για όλους εμάς, τους μεγαλύτερους. Κατανοώ την ασφυξία που νοιώθουν οι νέοι μετά από τόσους μήνες ατελέσφορου εγκλεισμού από τις κυβερνητικές παλινωδίες. Αυτό όμως που ουσιαστικά ήθελα να πω ήταν ότι σ αυτές τις συγκεντρώσεις παρεισφρέουν και αντικοινωνικά στοιχεία τα οποία αδιαφορούν για την υγεία και το καλό του κοινωνικού συνόλου», έγραψε η Άννα Χατζησοφιά.