Η Αγγελική Νικολούλη σε μήνυμα όλο νόημα – «Παλαιότερα είχα στείλει διπλά φιλάκια»

Αγγελική Νικολούλη

Όταν η Αγγελική Νικολούλη κοίταξε τον φακό κατάματα...

Πιστή στο εβδομαδιαίο ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό στάθηκε η Αγγελική Νικολούλη με το Φως στο Τούνελ τη νύχτα της Παρασκευής μέσα από το πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού. Μια κλήση όμως κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκπομπής ήταν αρκετή για να εκνευρίσει, ελαφρώς, την δημοσιογράφο και να απευθυνθεί με νόημα στην κάμερα.

Ειδικότερα, μόλις ο συνεργάτης της εκπομπής της ενημέρωσε σχετικά με την πληροφορία που ήρθε στο Φως στο Τούνελ, η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε στη θέση της και μίλησε απευθείας στη γυναίκα που θέλησε να δώσει αυτή την πληροφορία. «Παλαιότερα, σε μια παρόμοια πληροφορία, είχα στείλει διπλά φιλάκια. Τώρα δεν μου έρχεται στο μυαλό τι να σας πω αλλά θα ήθελα μέσα σε ένα διάλειμμα να τα πούμε».

«Γιατί τώρα, ενώ πλησιάζουμε προς την Αγία Μαρίνα Κορωπίου για κάτι συγκεκριμένο, έρχεστε από αυτόν τον χώρο τώρα να πείτε αυτά εδώ. Εντάξει; Γλυκιά μου, την αγάπη μου αλλά να τα πούμε μετά σε ένα διάλειμμα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη στην ενημερωτική της εκπομπή στο MEGA.

Δευτερόλεπτα αργότερα, πριν περάσει στην επόμενη ζωντανή σύνδεση, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μονολόγησε με νόημα πως «ε τώρα, μετά από δύο χρόνια έρχεσαι να μου πεις αυτό το πράγμα. Άσε μην πω τίποτα περισσότερο. Σε ένα διάλειμμα να τα πούμε αναλυτικά εμείς. Εντάξει;».