Η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε στο Φως στο Τούνελ «σαν να μην πέρασε μια μέρα»

Αγγελική Νικολούλη

Όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη στην 29η πρεμιέρα της...

Στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα επανήλθε η Αγγελική Νικολούλη με το «Φως στο Τούνελ» τη νύχτα της Παρασκευής μέσα από το πρόγραμμα του MEGA. Μάλιστα, στην έναρξη της ενημερωτικής εκπομπής, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς με το τηλεοπτικό κοινό.

Ειδικότερα, η Αγγελική Νικολούλη σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Καλησπέρα. Σαν να μην πέρασε μια μέρα, φίλοι μου, από τότε που το Τούνελ άναψε για πρώτη φορά τα φώτα του. Κι όμως. Συμπληρώθηκαν 28 ολόκληρα χρόνια ερευνών και αποκαλύψεων με όλους εσάς τους τηλεθεατές – εθελοντές στο πλευρό μας».

«Αυτή τη νύχτα παίρνουμε την ανηφόρα για την 29η τηλεοπτική σεζόν. Μπαίνουμε δηλαδή, εσείς και εμείς, στα Τούνελ τα δύσβατα, τα δύσκολα της κοινωνίας μας με μοναδικό σκοπό να ανάψουμε το φως. Να φωτίσουμε τα άγρια τα σκοτάδια της».

«Θέλω να πω τώρα στην αρχή και θα μου επιτρέψετε ένα ευχαριστώ σε όλους για τις ευχές, όπως και να το κάνουμε πρεμιέρα είναι, για τα μηνύματα. Να ευχαριστήσω τους ιθύνοντες εδώ στο MEGA, τους καλούς φίλους, τον κ. Σούσουλα, την κα. Βλαβιανού, την δημιουργική παραγωγή μας, τους φίλους με πρώτο τον γενετιστή κ. Γιώργο Φιτσιάλο που χρόνια τώρα μας θυμάται πάντα και βέβαια όλους εσάς» συμπλήρωσε, επίσης, η Αγγελική Νικολούλη για να δώσει συνέχεια στη γνώριμη ροή της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» του MEGA.