Η Αγγελική Νικολούλη αιφνιδιάζει τον Alpha στον αέρα στο φινάλε της σεζόν! «Δεν το ξέρουν ακόμα στο κανάλι…»

Αγγελική Νικολούλη

"Υπάρχει ένα ενδεχόμενο... Θα φέρουμε τούμπα τα πάντα παιδιά"!

Η Αγγελική Νικολούλη και το Φως στο Τούνελ έριξαν αυλαία τη νύχτα της Παρασκευής. Όμως η παρουσιάστρια, φαίνεται ότι φύλαγε μια έκπληξη για τον Alpha, την οποία και ανακοίνωσε στον αέρα, στο φινάλε της εκπομπής:

«Υπάρχει ένα ενδεχόμενο -δεν το ξέρουν ακόμα στο κανάλι αυτό- να υπάρχει μια συγκλονιστική εξέλιξη σε μια υπόθεση. Εάν έχουμε αυτή την εξέλιξη σε αυτή την υπόθεση θα φέρουμε τούμπα τα πάντα παιδιά! Δεν έχει διακοπές, θα ξαναστήσουμε Τούνελ, σας το λέω! Εάν υπάρξει αυτή η εξέλιξη…».

[dfp_ads id=236982]

Με το ερωτηματικό μιας αιφνίδιας επιστροφής της μέσα στο καλοκαίρι, η Αγγελική Νικολούλη ευχαρίστησε στη συνέχεια τον πρόεδρο του καναλιού και ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για τον ερχόμενο Οκτώβρη: «Εμείς κατεβάζουμε τώρα τα ρολά για καλοκαίρι τέλος Ιουνίου, αλλά συνεχίζουμε πάλι από Οκτώβριο, εδώ στη μεγάλη οικογένεια του Alpha που μας έχει δείξει την αγάπη και την εμπιστοσύνη, με πρώτον τον πρόεδρο, τον κ. Δημήτρη Κοντομηνά τον οποίο ευχαριστώ θερμά. Συνεχίζουμε τον Οκτώβρη για μια ακόμα χρονιά την έρευνα βαθιά για να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας. Να έχετε καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση το φθινόπωρο.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…