Η Αγγελική Ηλιάδη στο Live News – «Δεν πίστευα πολύ στον κορονοϊό και τώρα ντρέπομαι»

Live News

"Πρέπει να πάθεις για να μάθεις. Το καλό είναι να μαθαίνουμε πριν πάθουμε" τονίζει η Αγγελική Ηλιάδη στο "Live News" με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Στο «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο εμφανίστηκε μέσω skype η Αγγελική Ηλιάδη το απόγευμα της Πέμπτης. Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται σε 14ημερη καραντίνα καθώς διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό πριν από λίγα 24ωρα.

Μιλώντας στο MEGA και το «Live News», η Αγγελική Ηλιάδη αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης αρρώστιας ενώ αποκάλυψε πως ήταν αρκετά δύσπιστη πριν για τον κορονοϊό.

Ειδικότερα, η Αγγελική Ηλιάδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πιστεύω ότι ο ιός σε μένα ξεκίνησε περίπου στις 17 του μήνα, τότε ξεκίνησα να έχω τα πρώτα συμπτώματα. Οπότε τώρα πάω προς το τελείωμα. Είχα πυρετό καθημερινά, δέκατα τα οποία προκαλούν απίστευτη εξάντληση, δυσκολία στην αναπνοή, πάρα πολύ βήχα και υπερβολική κόπωση».

«Η αλήθεια είναι πως δεν έβγαινα αυτό το διάστημα καθόλου. Είχα τελειώσει τις εμφανίσεις μου, δεν ξενυχτούσα, ήμουν στο σπίτι και ήθελα να ξεκουραστώ. Συναναστράφηκα μόνο με δυο φίλους μου, οι οποίοι έκαναν το τεστ και βγήκε αρνητικό. Πραγματικξά δεν μπορώ να καταλάβω πως το κόλλήσα» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η Αγγελική Ηλιάδη. «Μέτρα προστασίας έπαιρνα πάντα και πρόσεχα πάρα πολύ. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι εγώ δεν πίστευα ότι θα κολλήσω. Πίστευα ότι νοσούν άνθρωποι που είναι πιο επιρρεπείς και πραγματικά δεν το περίμενα. Τελικά αυτός ο ιός δεν κάνει διακρίσεις και κινδυνεύουμε όλοι».

«Οφείλω να παραδεχτώ ότι ήμουν δύσπιστη για όλη αυτή την κατάσταση. Δεν το πίστευα και τόσο πολύ κ. Ευαγγελάτε και πραγματικά, τώρα, ντρέπομαι που το λέω γιατί πρέπει να πάθεις για να μάθεις. Το καλό είναι να μαθαίνουμε πριν πάθουμε» συμπλήρωσε η Αγγελική Ηλιάδη.

Μια εξομολόγηση ψυχής από την Αγγελική Ηλιάδη στο «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο…