Η ανατροπή που έγινε συνήθεια

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Το τελευταίο διάστημα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 έχει καταφέρει να αφαίρεσει μονάδες τηλεθέασης από το δελτίο του Mega και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ανατρέψει την τελική κατάταξη. Πριν από μία εβδομάδα ο ΑΝΤ1 τερμάτισε πρώτος δύο φορές, ενώ τις προηγούμενες μέρες η μάχη για την επικράτηση έγινε σώμα με σώμα. Τι συνέβει το βράδυ της Παρασκευής;

Το δελτίο της Όλγας Τρέμη ξεκίνησε έχοντας την πρώτη θέση για το πρώτο ημίωρο, όμως η Μαρία Χούκλη κατάφερε να περάσει μπροστά μετά τις 20:30 και μάλιστα να αυξήσει τη διαφορά τόσο, όσο χρειαζόταν για την πρωτιά. Αποτέλεσμα… 26,3% στον γενικό μέσο όρο τηλεθέασης για το κεντρικό δελτίο του MEGA, 26,8% για τις ειδήσεις του ΑΝΤ1. 

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Όσον αφορά στο νεανικό κοινό, το MEGA δεν κατάφερε να κρατήσει στην τηλεθέαση ανά τέταρτο παραπάνω από το 19,6% των νέων, τη στιγμή που τον ΑΝΤ1 επέλεξε μέχρι και το 24,2% των ηλικιών 15-44.

Φαίνεται πως στην ενημέρωση μεταφέρεται το τηλεοπτικό θρίλερ το επόμενο διάστημα, με τη μάχη για την επικράτηση να αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμα:

Κονταροχτυπήθηκαν για την πρωτιά!

Απρόσμενο αποτέλεσμα στη «μάχη» των δελτίων! Ποιοί πανηγυρίζουν!

Μεγάλη ανατροπή στα δελτία ειδήσεων χθες!