Η ανακοίνωση του STAR για τον «Τροχό της Τύχης»

Το πιο δημοφιλές παιχνίδι της Αμερικής, το παιχνίδι, που έγραψε ιστορία στην Ελληνική τηλεόραση, έρχεται στο Star!

Ο Τροχός της Τύχης, το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι αναμένεται και επισήμως πια να επιστρέψει στις οθόνες μας με τις συμμετοχές των παικτών να ξεκινούν από το Σαββατοκύριακο, οπότε και θα ξεκινήσει το τρέιλερ των συμμετοχών. Ωστόσο, στην ανακοίνωση δεν περιλαμβάνεται ακόμα το όνομα του παρουσιαστή που αναλαμβάνει το show, θέση για την οποία ακούγονταν τρία ονόματα.

Η ανακοίνωση του STAR:

O νέος «Τροχός της Τύχης» επιστρέφει πιο συναρπαστικός από ποτέ για να χαρίσει γέλιο, χαρά, αγωνία, κέφι, πολλά, πλούσια δώρα, μετρητά ακόμη και αυτοκίνητα! Γιατί φέτος στο Star «Όποιος γυρίζει…κερδίζει!»

Ο «Τροχός της Τύχης» βασίζεται στο αγαπημένο παιχνίδι των μαθητικών μας χρόνων, «Κρεμάλα» και δημιουργήθηκε το 1975 από τον Merv Griffin για το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Στο παιχνίδι συμμετέχουν τρεις παίκτες, οι οποίοι γυρίζουν τον Τροχό, επιλέγουν σύμφωνα της αλφαβήτου και κερδίζουν χρήματα ή δώρα. Ο πρώτος παίκτης, που θα βρει την κρυμμένη λέξη ή φράση, κερδίζει όσα χρήματα ή δώρα έχει συγκεντρώσει στον γύρο.

Ο παίκτης, που έχει τα περισσότερα χρήματα ή δώρα στο τέλος του βασικού μέρους του παιχνιδιού, είναι ο μεγάλος νικητής και παίζει στον Τελικό για επιπλέον κέρδη.

«Ο Τροχός Της Τύχης» έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο καθώς στο original format έχουν γίνει περισσότερες από 60 διεθνείς προσαρμογές. Πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες ανανεώσεις format διεθνώς, την οποία υιοθέτησαν μεγάλα κανάλια σε όλες τις χώρες, όπως το γαλλικό TF1, το τουρκικό Kanal D, το ισπανικό Antena 3 ενώ σύντομα το παιχνίδι θα ξεκινήσει να προβάλλεται σε Πορτογαλία και Κροατία.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα δούμε στην οθόνη του STAR το τρέιλερ συμμετοχών, γιατί «όποιος γυρίζει… κερδίζει!»

Η διαδικασία της επιλογής των δυο παρουσιαστών, του κεντρικού παρουσιαστή και της συμπαρουσιάστριάς του, είναι σε εξέλιξη και σύντομα θα υπάρξουν οι οριστικές αποφάσεις.