Η ανακοίνωση του Alpha για την Αννίτα Πάνια

Η εκπομπή έριξε αυλαία την περασμένη Κυριακή.

Ολοκληρώνοντας την εκπομπή της Κυριακής η Αννίτα Πάνια ευχαρίστησε τους τηλεθεατές για την προτίμηση που έδειξαν στην εκπομπή όλη τη χρονιά, ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε«θα είμαστε εδώ του χρόνου τα Σαββατοκύριακα σε διαφορετική version».

Με ανακοίνωσή του ο Alpha ανακεφαλαίωσε το δεύτερο κύκλο του Αννιτα SOS και επιβεβαίωσε πως η Αννίτα Πάνια θα βρίσκεται στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και την επόμενη χρονιά, στο νέο πρόγραμμα του καναλιού:

«Με επιτυχία ολοκλήρωσε τον φετινό κύκλο της η εκπομπή «Αννίτα SOS», με την Αννίτα Πάνια, καθώς κέρδισε την προτίμηση των τηλεθεατών και κατέκτησε την 1η θέση στη ζώνη προβολής της, στο σύνολο κοινού.

Η εκπομπή κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και κατέγραψε μέσο όρο τηλεθέασης 24,8%, στο σύνολο κοινού. Ιδιαίτερη απήχηση είχε στις γυναίκες 25-34 ετών, όπου σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 19,7%.

Ο δεύτερος κύκλος του «Αννίτα SOS» έκλεισε με πολλά συναισθήματα τόσο για το τηλεοπτικό κοινό που, και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, έμεινε πιστό στο ραντεβού του Σαββατοκύριακου, όσο και για τα πρόσωπα που φιλοξενήθηκαν στο πλατό της εκπομπής και μοιράστηκαν τις ξεχωριστές ιστορίες τους. Οι καλεσμένοι της Αννίτας μίλησαν ανοιχτά για τις φοβίες τους, παραδέχτηκαν τις αλήθειες τους, συγχώρεσαν, γέλασαν, έκλαψαν, πέταξαν τις «ταμπέλες» που για χρόνια κουβαλούσαν, αποκάλυψαν ένοχα μυστικά που τους βάραιναν και αντιμετώπισαν το μέλλον αισιόδοξα, κάνοντας για πρώτη φορά όνειρα. Στην εποχή της κρίσης που η αποξένωση κυριαρχεί, η εκπομπή κάλυψε και την ανάγκη πολλών φιλοξενούμενων για συντροφικότητα. Δημιουργήθηκαν φιλίες και σχέσεις που κρατούν ακόμη και σήμερα.

Η εκπομπή φιλοξένησε, επίσης, συνεντεύξεις με πρόσωπα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη, παρεμβάσεις από εκπροσώπους της Εκκλησίας, πολιτικούς αλλά και απλούς καθημερινούς ανθρώπους που μίλησαν για την ιστορία της ζωής τους και βοήθησαν τους τηλεθεατές να προσεγγίσουν καλύτερα μεγάλα κοινωνικά θέματα.

Από το πλατό της εκπομπής, πέρασαν και αγαπημένοι ηθοποιοί τόσο του παλιού κινηματογράφου όσο και του σύγχρονου, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, τηλεοπτικά πρόσωπα, οι οποίοι άνοιξαν την καρδιά τους στην Αννίτα Πάνια και μίλησαν για τη ζωή τους χωρίς φόβο αλλά με πάθος. Οι Ηλίας Μαμαλάκης, Χάρης Ρώμας, Ροζίτα Σώκου, Κατερίνα Στανίση, Γιώργος Κοινούσης, Ρίκα Διαλυνά, Βέφα Αλεξιάδου, Νένα Χρονοπούλου, Νανά Παλαιτσάκη, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, καθώς και άλλα ξεχωριστά πρόσωπα, εξέπεμψαν SOS.

Η εκπομπή, όμως, κατάφερε να δώσει και πρακτικές λύσεις σε πολλά προβλήματα. Για τον σκοπό αυτό, είχε στο πλευρό της τους τηλεθεατές που πρόσφεραν απλόχερα τη βοήθειά τους σε ανθρώπους που το είχαν πραγματικά ανάγκη. Προσφορά εργασίας, οικονομική και ψυχολογική στήριξη, παραχώρηση στέγης, έκδοση βιβλίων με αυτοβιογραφικές ιστορίες και απεξάρτηση από ουσίες είναι μερικές από τις λύσεις που πρόεκυψαν μέσω του «Αννίτα SOS».

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του «Χαμόγελου του παιδιού» να συνεχίσει το σημαντικό του έργο. Μέσω της εκπομπής, για δεύτερη χρονιά, συγκεντρώθηκαν αρκετές χιλιάδες ευρώ, ηλεκτρικές συσκευές και τρόφιμα που δόθηκαν στο «Χαμόγελο του παιδιού», ανοίγοντας έτσι μια μεγάλη αγκαλιά σε παιδιά που την έχουν ανάγκη.

Η Αννίτα Πάνια θα συνεχίσει να ανατρέπει τα Σαββατοκύριακά μας και στο νέο πρόγραμμα του Alpha, το φθινόπωρο.»

Διαβάστε ακόμα:

Όλα όσα είπε η Αννίτα Πάνια στο φινάλε της εκπομπής