Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τα πανό υπέρ του ΟΧΙ

«Οι αρμόδιες υπηρεσίες της εταιρείας μεριμνούν ήδη για την απομάκρυνση του εν λόγω υλικού»

Μετά το μεγάλο πανό με το ΟΧΙ που αναρτήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών, ακολούθησε το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή. Αφίσες και πανό με ΟΧΙ γέμισαν τα κάγκελα στην είσοδο της ΕΡΤ, στη Λεωφόρο Μεσογείων.

Πριν από λίγη ώρα, η ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση που λέει ότι οι υπηρεσίες της εταιρείας μεριμνούν για την απομάκρυνση των αφισών, ενώ τονίζει ότι πέρα των ορίων των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ δεν φέρει καμία ευθύνη.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

Σχετικά με αναφορές σε ιστοσελίδες για την ανάρτηση πανό και αφισών στο εξωτερικό κιγκλίδωμα του προαυλίου χώρου της ΕΡΤ με μηνύματα υπέρ συγκεκριμένης επιλογής στο επικείμενο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου, οι αρμόδιες υπηρεσίες της εταιρείας μεριμνούν ήδη για την απομάκρυνση του εν λόγω υλικού.

Επισημαίνεται ότι οποιαδήποτε δραστηριότητα λαμβάνει χώρα πέραν των ορίων των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ δεν εμπίπτει στην εποπτεία και ευθύνη της εταιρείας.

Η ΕΡΤ παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην πλουραλιστική και ανεξάρτητη ενημέρωση όλων των πολιτών, χωρίς μεροληψίες και υπερβολές.