«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου είπε ότι θα έπρεπε να είχε παντρευτεί τον…»!

«Με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ τσακώνονταν κάθε μέρα και ο ένας κατηγορούσε τον άλλον πως είχε βάλει τρίτο πρόσωπο στη ζωή τους»!

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά παραχώρησε η ηθοποιός Χαριτίνη Καρόλου, η οποία αναφέρθηκε σε άγνωστες ιστορίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη, με την οποία ήταν πάρα πολύ καλές φίλες. Τόνισε χαρακτηριστικά πως η λαμπρή σταρ του ελληνικού κινηματογράφου τσακωνόταν συχνά με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ενώ της είχε εξομολογηθεί πως θα ήταν καλύτερα αν είχε παντρευτεί τον Μάριο Πλωρίτη

«Σε ότι αφορά τη σχέση της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, εκείνη την περίοδο τα πράγματα μεταξύ τους ήταν πολύ άσχημα. Τσακώνονταν κάθε μέρα και ο ένας κατηγορούσε τον άλλον πως είχε βάλει τρίτο πρόσωπο στη ζωή του. Ο ένας υποψιαζόταν τον άλλον και γίνονταν μαλλιά κουβάρια. Ένεκα αυτής της κατάστασης, η Αλίκη σε κάποια βόλτα που κάναμε με το αυτοκίνητό μου είχε πει πως δεν ήταν ευχαριστημένη από τη ζωή της και στη συνέχεια μου εξομολογήθηκε πως έπρεπε να είχε παντρευτεί τον Μάριο Πλωρίτη, γιατί με αυτόν τον άνθρωπο θα ήταν ήρεμη και καλά», είπε μεταξύ άλλων η Χαριτίνη Καρόλου.