H πανέμορφη Σαλονικιά που θα παρουσιάζει στη ΝΕΤ τη ζώνη 8-10 το πρωί μιλάει αποκλειστικά στο ZAPPIT!

Aπό την Θεσσαλονίκη έρχεται η νεαρή δημοσιογράφος και δημοτική σύμβουλος για να αναλάβει την εκπομπή 8-10 στη ΝΕΤ μαζί με τον Γιώργο Κουβαρά

Mε μια νέα παρουσία, θα αντικαταστήσουν οι υπεύθυνοι της ΝΕΤ, το κενό που προκύπτει στην πρωινή ζώνη 8-10, μιας και οι ενημερωτικές εκπομπές πλέον θα είναι διάρκειας δύο ωρών.  Ο λόγος για την δημοσιογράφο και δημοτική σύμβουλο, Ανθή Σαλαγκούδη! Η Ανθή θα είναι στο πλευρό του ,έμπειρου, Γιώργου Κουβαρά.

Η Ανθή Σαλαγκούδη κατά τη διάρκεια της ορκομωσίας της με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Είναι δημοτική σύμβουλος στο δήμο της Θεσσαλονίκης, με την παράταξη του Κώστα Γκιουλέκα. Σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και παράλληλα με τις σπουδές της άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος. Η μέχρι σήμερα δημοσιογραφική της δράση περιλαμβάνει τα εξής:

Από το 2002 και για 2 χρόνια συνεργάστηκε με την εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τα περιοδικά του Ομίλου ΕΠΙΛΟΓΕΣ και ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ. Από το 2006 έως το 2008 εργάστηκε στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» της ΝΕΤ με το Δημήτρη Οικονόμου και το Βασίλη Λυριτζή. Παράλληλα ήταν Υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν της Νομαρχίας Πέλλας.

Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα. H Aνθή είναι κόρη του πρώην Υφυπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Σαλαγκούδη.

Μιλώντας αποκλειστικά στο ΖΑPPIT, η νεαρή δημοσιογράφος απάντησε στα σχόλια δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο, που κάνουν λόγω για διορισμό στην ΕΡΤ λόγω του πατέρα της:

«Η αλήθεια είναι πως ήμουν προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο. Θα ήθελα όμως να με δουν πρώτα και μετά να πουν την άποψή τους. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Επειδή έχω αυτό το όνομα, αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να βρω ποτέ δουλειά στο χώρο της δημοσιογραφίας» ;

«Μπαίνεις στα βαθιά, σε μια ζώνη με μεγάλο ανταγωνισμό…»

«Είμαι ενθουσιασμένη που μαζί με τον Γιώργο Κουβαρά θα κάνουμε αυτήν την εκπομπή, 8-10 το πρωί. Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα, ειδικά στις μέρες μας. Χαίρομαι που με εμπιστεύτηκαν για αυτή την εκπομπή και με έριξαν κατευθείαν στα «βαθιά»!

«Ως τηλεθεάτρια, τη συγκεκριμένη ώρα παλαιότερα ποιά εκπομπή παρακολουθούσες»;

«Το πρωί δούλευα, οπότε δεν ήμουν πάντα μπροστά από μια τηλεόραση. Προτιμώ όμως να παρακολουθώ τα θέματα που μου αρέσουν, ανεξαρτήτως εκπομπής. Τις παρακολουθούσα όλες. Έχω δουλέψει άλλωστε και στην «Πρώτη Γραμμή» με τον Λυριτζή και τον Οικονόμου στη ΝΕΤ, όταν έβγαζα ζωντανές ανταποκρίσεις από την Θεσσαλονίκη».

Kαι την ώρα που η εκπομπή αναμενόταν να ξεκινήσει προς τα τέλη του Σεπτέμβρη, σήμερα αποφασίσθηκε η πρεμιέρα να γίνει στις 3 Σεπτέμβρη, προκειμένου να προλάβει να είναι στον αέρα, όταν ξεκινήσει και η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ακόμα, από τον προγραμματισμό της ΕΡΤ δεν έχουν προκύψει όλες οι εκπομπές, κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ,πάντως, ότι οι εκπομπές θα είναι δίωρες και δεν θα υπάρχει το αντίστοιχο 6-10 που έκανε ο Αρβανίτης. Αναζητούνται οι δημοσιογράφοι που θα αναλάβουν την πολύ πρωινή ζώνη 6-8!

Εμείς να ευχηθούμε υπομονή και…γερό στομάχι στη νεαρή δημοσιογράφο που σίγουρα έχει να…ακούσει ακόμα πολλά!

Λάμπρος Κωνσταντάρας

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε ποιοί προσλαμβάνονται στην ΕΡΤ! Όλα τα ονόματα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Ποιο στέλεχος της τηλεόρασης επιστρέφει στην ΕΡΤ;