H μεγάλη αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου!

Τι αλήθειες είπε;

Είναι νέα, ωραία και η τηλεόραση την έχει λατρέψει από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η ανερχόμενη ηθοποιός, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε και είναι αποφασισμένη να μείνει στον μαγικό κόσμο της μικρής μας οθόνης. Με αφορμή τη συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά του Mega «Κλεμμένα Ονειρα», η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο TV Έθνος της Κυριακής και έκανε μεγάλες αποκαλύψεις για την καθημερινή σειρά του μεγάλου καναλιού!

Δεύτερη σεζόν φέτος για τα «Κλεμμένα Ονειρα». Δεύτερο ραντεβού με την επιτυχία…
Η πρώτη κουβέντα που θέλω να πω είναι «ευτυχώς»! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη πρώτον γιατί αυτή η δουλειά τα κατάφερε να βρίσκεται στον αέρα και για δεύτερη χρονιά και δεύτερον γιατί όλο αυτό που συμβαίνει της αξίζει!

Αυτή η σεζόν θα είναι πιο συνταρακτική και για τη «Χρύσα», την ηρωίδα που υποδύεσαι;
Είναι χρονιά αποκαλύψεων. Ολα όσα έρθουν στο φως θα τη συνταράξουν και θα την αλλάξουν εντελώς ως άνθρωπο. Φέτος θα δείτε ένα άλλο πρόσωπο της Χρύσας!

Αναφέρεσαι στη μεγάλη αποκάλυψη πως η Χρύσα μαθαίνει ότι ο Σταύρος, με τον οποίον είναι ερωτευμένη, είναι αδελφός της!
Φυσικά! Αυτό το γεγονός είναι αναμφισβήτητα το κυρίαρχο σε όλα όσα θα δούμε να της συμβαίνουν. Κι εκείνο που θα τη σημαδέψει για πάντα! Θα την ωριμάσει και θα την προσγειώσει απότομα. Θα την κάνει να αισθανθεί προδομένη, αλλά και από την άλλη πιο δυνατή κι εκείνο που θα την κάνει να δει με άλλα μάτια τη ζωή.

Επειτα απ' όλα αυτά, η ηρωίδα θα προσπαθήσει να βρει τον αληθινό έρωτα;
Δεν γνωρίζω την ακριβή εξέλιξη του ρόλου μέχρι το τέλος, όμως πιστεύω πως ναι, γιατί είναι ένα πλάσμα που έχει λείψει ο έρωτας από τη ζωή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Οικονομάκου: Μου την έχει πέσει γυναίκα

Α. Οικονομάκου: «Θέλω να κάνω οικογένεια»

Αθηνά Οικονομάκου: Παίρνει αρκετά χρήματα για να δεχτεί μείωση μισθού;