H Κατερίνα Καινούργιου για πρώτη φορά παραδέχεται τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά!

ΔΕΙΤΕ τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια για τον αθλητή!

Τους δυο τελευταίους μήνες οι φήμες λένε πως η τηλεπαρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου και ο ποδοσφαιριστής Γίωργος Σαμαράς είναι το νέο hot ζευγάρι της σόυ μπιζ. Ακόμα και οι φωτογραφίες στα περιοδικά τους δείχνουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Η Κατερίνα Καινούργιου για πρώτη φορά σε συνέντευη της στο περιοδικό Hello αποκάλυψε για τη σχέση αυτή!

Πριν από λίγο διάστημα ανέβασες στο twitter το τραγούδι των Vegas “Κάνε με να ανέβω πιο ψηλά». Πολλοί είπαν ότι το αφιερώνετε στον Γιώργο Σαμαρά;
Είναι το αγαπημένο μου τραγούδι πολύ καιρό. Από την πρώτη στιγμή που το άκουσα μου άρεσε πάρα πολύ. Είναι το τραγούδι με το οποίο έχω συνυφασμένες τις καλοκαιρινές μου διακοπές, την παρέα που είχα το καλοκαίρι και όλοι μαζί το αποκαλούσαμε το «τραγούδι της παρέας». Έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και με κάνει να νιώθω όμορφα. Γι’ αυτό και το ανέβασα στο twitter.

Ποια είναι η στιγμή που κρατάτε από την καλοκαιρινή παρέα;
Πολύ ωραίοι άνθρωποι με χιούμορ, πολύ τυχερή που μπήκαν στη ζωή μου, ξέγνοιαστες στιγμές που θέλω σύντομα να ξαναζήσω.

Λένε ότι η συμβίωση με έναν αθλητή δεν είναι εύκολη υπόθεση. Εσείς πως βιώνετε τη μέχρι τώρα σχέση σας με τον Γιώργο;
Μου αρέσει που το θεωρείς δεδομένο. (γέλια)

Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι έχετε σχέση μαζί του.

Είμαι πολύ ειλικρινής ως άνθρωπος και δεν μου αρέσει να κοροϊδεύω κανέναν. Το να σου πω ότι δεν είμαι με τον Γιώργο, όταν υπάρχουν φωτογραφίες από τις διακοπές μας, θα είναι σαν να κοροϊδεύω τον κόσμο. Από την άλλη, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι γιατί θέλω να προστατεύσω ένα κομμάτι της προσωπικής μου ζωής.

“Μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται” λέει η γνωστή λαϊκή ρήση. Η απόσταση αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα;
Όταν δύο άνθρωποι περνάνε καλά μαζί και θέλουν ο ένας τον άλλο, τα αδύνατα μπορούν να γίνουν δυνατά. Από εκεί και πέρα θέλει προσπάθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H απάντηση της Καινούργιου στην γνωστή τηλεκριτικό που την κατακεραυνώνει!

Ποια παρουσιάστρια είναι η μικρή μπαλαρίνα;